ennen ja nyt · kehitys · treeni

Suunta.

Ennen etsin onnea ja tyytyväisyyttä siitä, mikä olin. Tai millaiseksi minun piti tulla. Jos vain olisin määrittelemäni kokoinen, olisin varmasti onnellinen. Nykyään käsitän onnen ennemminkin asioina, joita saan tehdä ja kokea. Kun käytän omaa kroppaani ja näen mihin se pystyy, olen suunnattoman onnellinen. Oma onneni on yhäkin lähtöisin itsestäni, mutta nyt vain paljon syvemmältä. Täältä. Sydämestä.
 
En enää jahtaa iloa, vaan luotan sen tulemiseen.

I think I’m better that way.

22 vastausta artikkeliin “Suunta.

 1. ”En enää jahtaa iloa, vaan luotan sen tulemiseen.” Olipa ihanasti sanottu… 🙂 Ja tiedätkö, mä tykkään tästä uudesta Elinasta enemmän! Se on paljon kauniimpi 😉

  Tykkää

 2. And Myymi agrees with you. You really are better that way.

  Oikeasti. Tuo on saavutus. Sun silmät nyt.
  Ne säteilevät elämää.

  Ihana sinä! ❤

  Tykkää

 3. Kiva, että olet hieman alkanut tuoda tätäkin puolta ja asiaa esille itsestäsi blogissasi- Tosi rohkeaa! 🙂 Ei siis mitään painetta kuitenkaan tuoda blogissa esille liikaa vaikeaimpia asioita itsestään, vaikka mielellään olisi mukava tietää enemmänkin sairastamisestasi ja toipumisesta. Merkityksellisintä on mielestäni se, mitä on olla juuri nyt! 🙂 Viimeinen kuva on niin kaunis, pistää vähän hymyilyttämään 🙂

  Tykkää

 4. Nyt on pakko olla täysin samaa mieltä. :)) Ihan puistattaa, kun katselen noita lähes viiden vuoden takaisia kuvia. Hui. Olin silloin niin, hmm, kuori. Varjo. En ainakaan oma itseni.

  Tykkää

 5. Niin, jonkinlainen oivaltaminen itsestä ja itsetutkiskelu vaativat myös menneisyyden miettimistä ja hyväksymistä. Se on mielestäni ihan luonnollista, mutta myös pakollista, jotta pystyn ymmärtämään täysin itseäni ja toimintaani. Surettaa hirveästi, kuinka nykypäivänä niin moni kärsii jonkinasteisesta syömishäiriöstä. Melkein jo kuin joku kansantauti. 😦 Tekisi mieli auttaa jotenkin, kun näen sairaan esimerkiksi töissä.

  Mutta kiitos jälleen. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s