Uncategorized

Puolitoista vuotta takana ja loppuelämä edessä

Paikoillanne, valmiina, nyt! Mitäs sitä turhaan hidastelemaan ja nautiskelemaan…

Eilen oli minun ja poikaystäväni ”kuukausipäivä” (meillä on tapana tehdä jotakin spesiaalia joka 10. päivä). Yhdessä ollaan kuljettu jo puolitoista vuotta ja pitihän sitä jotenkin juhlistaa. Hyppäsin siis Hesan junaan iltapäivällä tarkoituksena tavata Ässä rautatieasemalla ihan niin kuin ensimmäisillä treffeillämme (jos niitä voi treffeiksi kutsua, kun toinen kituu koivet ristissä koko kolmituntisen Avatarin unelmoiden vessasta :D) Ihana äitini oli järjestänyt meille yllätyksen ja ostanut lahjakortit Cafe Esplanadiin (ne salaatit ja leivokset, slurps) sekä pienen jutun meidän yhteiseen tulevaan kotiin. ❤

Salaatissa ihan selvästi talviteema – minimozzarellat muistuttavat lumipalloja.

Salaattiin sai valita kaksi omavalintaista täytettä. Itse otin tonnikalaa ja mozzarellaa + kermaviilikastiketta. Jälkiruoaksi maistoin valkosuklaamacaronia.

Helmikorvakorut Pieces, käsikorut ja hame Lindex
Käytiin me kiertelemässä kauppoja, tiedättehän näitä miesten suosikkeja; VeroModa, Lindex, Mango ja sitä rataa ;D No käytiin me myös haistelemassa miestentuoksuja (ja sain kamalan päänsäryn) ja istuskelemassa Apollon After Workissa (yök, kaljaa). Mutta vakavasti ottaen on se mun kulta paras. Vai kuinka monen poikaystävä suostuu kulkemaan vaatekaupoista toiseen vapaaehtoisesti, osaa tehdä (lähes) täydellisen ranskalaisen manikyyrin ja käy ostamassa hierontaöljyä ja kasvonaamion hemmotellakseen sinua? 🙂
Mitä ihanaa teidän poikaystävät ovat tehneet? Olisi hauska kuulla!
Minä ja Ässä Espan puistossa ❤


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s