Uncategorized

Yksinkertaisesti hiphei!

Kun olen oikein onnellinen, en malttaisi pysähtyä ja rauhoittua. Paikoillaan oleminen ja pohdiskelu tuntuvat vaikeilta. Kirjoittaminen ja syvällinen ajattelu kärsivät silloin auttamatta. Tuntuu, että niihin hienoihin oivalluksiin itsestäni ja elämästä tarvitsen jonkinlaista melankoliaa. Sellaisen hiukan surumielisen olotilan. Onnellisen innoissani minun on hankala vaipua siihen niin sanottuun transsiin, jonka vallassa olen kirjoittaessani itselleni jotakin hyvin merkityksellistä. Surumielisyys. Se ei kuitenkaan ole masennusta tai oikeaa surua, se on vain harras mielentila, joka valtaa minut toisina aikoina. Nautin siitä yhtälailla kuin tästä innostuksestakin.  
 
Huhuu, hei Elina, missä ne hienot oivallukset? Toisinaan koen huonoa omaatuntoa siitä, että tekee mieli leipoa ja siivota ja suunnitella ja touhuta kaikkenlaista. Muuta kuin kirjoittaa.
 
Mutta ei se haittaa. Tiedän, että mielialani aaltoilevat. Nautin nyt täysillä tästä onnesta ja energiasta. Se kiva haikeus ja oikea mielentila kirjoittamiseen nousevat pintaan myöhemmin. Aivan varmasti lisääntyvän pimeyden myötä. 🙂
 
Siihen asti keskityn kivaan, arkiseen ja tavalliseen. Ei ehkä kuitenkaan aivan pintapuoliseen, sillä se ilo on kyllä syvällä sisälläni.

 
Ilo yks; kaikkien aikojen paras työeväs!! Kätevä kuljettaa, ehtii hyvin vetämään napaan 12 minuutissa, ravintoarvot kohdallaan ja aivan liian herkullista. Olin oikeasti pyörtyä siitä nautinnosta, kun haukkasin ensimmäisen palan patukasta. Ah.
 
Ilo kaks; Onnistunut prodemustikkapiirakka. Edelleen ilostuttaa. 🙂

 
Ilo kolkku; mustikkapiirakan lisäksi onnistunut tupari-ilta. Sekin edelleen hymyilyttää. 🙂
 
Ilo nelkku; rankan yön jäljiltä tein sunnuntaina meille iltaruoaksi pitsaa – kukkispohjalla! Ja voitteko kuvitella, vähän heikohkossa hapessa ollut Santtu söi sen iloisena. Itsehän lähdin sinä sunnuntaiaamuna kävelylenkille aurinkoon oikein pirteänä. Ja olin tuhkehtua onnesta!
 
Ilo viis; Eilen käsitreenissä sain ihan mielettömän pumpin hauiksiin! Treeni meni niin huikean hyvin perille, että leijailin taivaissa kotiin salilta pyörräillessäni. Käsittämättömän ihanaa! Nälkäkin oli sen mukainen illalla. Jösses. :’D
 
Ilo kuus; Tänään jalkatreeni jatkoi samaa huippufiilistä. Latasin ensimmäistä kertaa 60 kiloa kyykkytankoon testimielessä työsarjojen jälkeen ja kaksi syväkyykkyä pusersin. Tyytyväinen virne. :3 Joustosarjoja lastilla jaksoi useamman sarjan hyvin. Ja heti perään mavea seiskakympillä. Jahuu!
 

Ilo seiska; lähetkö lounaalle Kin sushiin? Olin salilla, kun puhelin kilkatti. Ihana maanantain aloitus. Meillä molemmilla oli melkein vapaapäivä, nimittäin vapaa aamupäivä.

Ilo kasi; ruoka. Kotona tehty ja syöty sekä ravintolassa tilattu ja nautittu. Ihan miten päin vain. Minulle on hirvittävän iso ja merkittävä juttu voidessani sanoa ääneen, että tykkään syödä ja pidän ruoasta.

Ilo ysi; kostea lipaisu ja märkä tassu. Pörheä turkki ja lämmin kerä. Vieressä nytkin. ❤
 
 

Hei, jaetaan meidän ilot!

12 vastausta artikkeliin “Yksinkertaisesti hiphei!

 1. Namm, pitäisi varmaan leipoa lisää, niin superhelppoa!
  Hihi, no joo, pumppi oli kyllä melkoinen – meinasi haukkarit repee, melkeen. ;D

  Tykkää

 2. Mun omia pikkuiloja, ihan kivoja. :–) Olin kyllä tyytyväinen käsitreeniin, oli niin kivaa!

  Jaja kiitos!<3 Pakkohan tuo on tehdä, kun jo kahdelta ihanaiselta olen haasteen saanut, hehe. 😉

  Tykkää

 3. Yhdestä putiikista, hihi. 😉
  Mutta hei, niitä saa vissiin tilattua netistä Suomestakin! Kylläkin ihan muutamaa makua ja sukraloosilla makeutettuja (itse suosisin steviapatukoita). 😦 Kun itseäni kauhistuttaa tullimaksut, kun ei niistä tiedä. Tosin sitä sukraloosia on kai aika vähän yhdessä patukassa (?). Googletin ja löysin BobbyJean-Heidin blogista infoa. :'D

  Tykkää

 4. Tuohon ylös vastailinkin. 😉 Putiikki Helsingissä, nimeä en kyllä muista. Olin varmaan niin shokissa, kun minut sinne kuljetettiin. 😀

  Hehe, noo aina on kehittymisen varaa, ei se nyt vielä kovin huikea ole, vaikka ihan tyytyväinen kehitykseen olenkin. :–) Mutta oli kyllä supertreeni ja mukava tuntuva haukoissa sekä käsivarsissa! ❤

  Tykkää

 5. Joo hei voin tietty, mutta kunniaa ohjeesta en kyllä suostu ottamaan itselleni. ;D
  Teen erikseen postauksen, johon kokoan noita kokkailuitani resepteineen!

  Tykkää

 6. …mikä haba! 😮 Oot uskomaton, nainen! 😀 Ihania iloja, tää koko blogitus on mun yksi suuri ilo :))

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s