ajatuksia

Valmis.

Kunpa kohtaisin aina näin.

Olen keskeneräinen,
en valmis ihminen.
Silti olen valmis
vaikka ja mille, monelle.

Olisinpa aina
innostuneella hymyllä valmisteltu.
Uskaltaisinpa olla
keskeneräisenäkin valmis.

blogi137

Mun haaste on aina ollut, etten mä anna itseni olla keskeneräinen. Kun jokin alkaa, sen täytyy nopeasti myös järjestäytyä ja loppuun saattamisella päättyä mun ajatuksissani. Toisinaan loppuun saattaminen päättyy ilman järjestäytymistä toteamukseen omasta kyvyttömyydestä. Mä esimerkiksi annan itselleni liian vähän aikaa oppia, sillä aika usein mä vielä ajattelen, että on itseisarvo osoittaa olevansa mahdollisimman nopeasti keskeneräisen sijaan valmis. Ja valmis mä ajattelin pitkään olevani vasta ollessani valmis; valmis ihmisille tai haasteille vasta, kun en enää ole keskeneräinen.

Vaikka mä sisälläni tahtoisin jokainen kerta innostuneena huutaa: hei mä olen täysin valmis tälle, vaikka olen näin keskeneräisenä kaukana valmiista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s