Uncategorized

Jotain pientä piristystä

Näyttää pahasti siltä, että flunssa ja räkätauti iskee tähänkin tyttöön. Olen aika hyvin onnistunut pysymään terveenä, mutta eilinen päivä tallilla oli niin jäätävä, että sormiin palasi tunto vasta autossa kotimatkalla. Ja kyllä, minulla oli hanskat ja muut vermeet päällä, mm. trikoopaita, huppari, fleece ja takki – pystyin hyvin samaistumaan plussapalloon 😀 Hirvittää tulevat pakkaset…

Hullunkiilto silmissä 😀

Varasin ajan luottokampaajalleni ensi viikolle (tai no äiti varasi, kun mulla oli niin ”kiire”) juuri sopivasti ennen synttäreitäni. Hiukset on kasvanut ihan hirmu nopeasti! Kohta ne alkaa saavuttamaan jo sen pituuden, millaiset ne oli ennen. Vaikka juurikasvua onkin siis tullut, se ei haittaa – päinvastoin! 😀 Eihän päässäni ole kuin vaaleita raitoja, mutta on se silti ei-huolitellun näköistä. Kaupan väreihin en kyllä uskalla koskea, kun olen kuullut niin paljon kauhutarinoita. Huolettaa se aika, kun muutan kotoa pois ja joudun elämään opintotukien varassa – silloin pitää valita kahden viikon ruuat tai kampaajakäynti (no kampaajakäynti tietysti!!).

Tuo musta karvamöykky on siis koirani Vili

Kameran itselaukasija on varsin mukava toiminto (joo-o tosiaan löysin sen vasta äskettäin :D), kun ei aina tarvitse vinkua kaveria tai Ässää kuvaamaan. Kuvista tulee myös luonnollisempia, kun ei niin ”jännitä”. Innostuin taas leikkimään kameralla, vaikka olisi pitänyt päntätä meioosin vaiheita.

Todistusaineistoa, että luin jonkin verran ihan oikeasti. Motivaatio ei vaan ole kovin korkealla, kun on kyse parista viimeisestä pakollisesta kurssista, ymmärrättehän. Tuli koulun saralta vaihteeksi ihan hyviäkin uutisia, kun lopulliset ylppäritulokset syksyn kirjoituksista saapuivat koululle (vihdoin!). Plakkarissahan minulla on jo espanjasta C ja terveystiedosta L. Syksyllä kirjoitin englannin ja voin sanoa sen olleen TUSKAA jättiläismäisellä teellä. Noin yleensäkin en ole kovin lahjakas kielissä ja sen kun yhdistää kamalaan vaatimustasoon pitkässä englannissa – lopputulos olisi voinut olla katastrofi. Mutta. Tuli sieltä kuitenkin C. Olen tyytyväinen ja kun ottaa vielä huomioon sen, että pisteraja esimerkiksi siihen, että saa C:n, oli noussut jollain yli kymmenellä pisteellä (ikinä ei ole vielä ollut noin korkea pisteraja)! Jotenka olen ansainnut todella sen pullan Kulmiksessa 🙂

En ole tylsistynyt, vaikka siltä näyttääkin

Kuva on hiukan huonolaatuinen, mutta koettakaa kestää. Tämä oli nimittäin niitä ensimmäisiä itselaukasijalla otettuja, hah 😀 Taidan jatkossa turvautua kuitenkin Ässään ja kavereihin. Oli pakko räpsäistä kuva asustani, koska eräs kaverini sitä kehui ja sanoi sen olevan ihanan värikäs ”kaamoksen karkottaja”. Käyttäkää siis rohkeasti värejä, pukeutumisellakin voi piristää toisen päivää!
Lupailin tähän postaukseen kuvia kuluneen viikon shoppailireissusta. En ole vielä kerennyt räpsimään niitä, mutta toivottavasti pian kuitenkin!

2 vastausta artikkeliin “Jotain pientä piristystä

  1. jännää, vaikka blogisi ja tekemises on ihan miun vastakohtia,miul ei tullu lukiessa minkäänlaista ärsytysreaktiota. oot niin symppiksen oloinen 🙂

    Tykkää

  2. Lauraeae: Heh, hauska kuulla, etten onnistunut ihan kamalasti ärsyttämään! Vaikka tiedostan tottakai, että monia varsinkin tällainen vaaleanpunainen hömpötys voi ärsyttää 😀 Kiitos!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s