Uncategorized

Pikamoi!

Oli pakko tulla tekemään pikapäivitys (siis minunhan pitäisi tällä hetkellä olla nokka kiinni kirjassa..) ja kertomaan, mikä tästä päivästä tekee SUPERtorstain – sen lisäksi tietysti, että näen ystävääni illalla ❤

Ensiksi on pakko kehuskella hiukan. Äitini on tänään päivällä ollut tapaamassa presidentti Tarja Halosta. Toivon mukaan esitelmä ja kahvittelu on mennyt hyvin. Ainakin asuvalinta (uusi musta hame ja koru) oli onnistunut, joten eiköhän kaikki muukin ole sujunut suunnitelmien mukaan 😀

(Hehheh)
Toiseksi, tiedättekö mitä tänä yönä klo 00.04 tapahtuu? Twilight Breaking Dawn part 1 -elokuvan maailman ensi-ilta! Taidan minä aika teini vielä olla, kun olen ihan kikseissä elokuvasta. Ihan niin suuri fani en kuitenkaan ole, että olisin menossa tänä yönä ensi-iltaan (Finnkinossa se on mahdollista), mutta pakko leffa on silti nähdä pikapuoliin!
Täytyy siis tyytyä toisaiseksi vielä traileriin.
Nauttikaa ah-niin-Qmista Pattinsonista ja Lautnerista! ;-D
Ps: Pysy kartalla, sillä seuraavassa postauksessa shoppailureissun anti!
Pps: Voiko vaatekriisi olla jo viikkoa ennen h-hetkeä!? Apua, mitä laitan omiin synttäripippaloihini päälle?

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

3 vastausta artikkeliin “Pikamoi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s