Uncategorized

Ilmakuoppia

Ensiksikin, olen selvinnyt Brysselistä ehjin nahoin kotiin, vaikka takaisintulomatkalla itku kurkussa rukoilinkin, ettei kone tippuisi (no eihän siinä oikeasti sellaista vaaraa ollut, mutta tiedättehän lentopelkoni…). Kotona ne vastoinkäymiset sitten vasta alkoivat. Lauantaina aamuyöllä heräsin järjettömään vatsakipuun ja oksentamiseksihan se sitten meni. Kuumekin nousi lähemmäs 39 astetta. Olo oli niin hirveä, että pyysin äitiä kuskaamaan minut terveyskeskukseen. Minut laitettiin nesteytykseen ja sain suonensisäisesti kipulääkettä. Matka jatkui parin tunnin päästä ambulanssilla Hyvinkään sairaalaan. En ikinä ole ollut niin huonossa ja heikossa kunnossa kuin eilen – pelästyin itsekin todella! Neste eikä sen enempää ruokakaan pysynyt sisällä kokonaiseen vuorokauteen. Vasta juuri äsken maistelin jäätelöä ja olo tuntuu olevan kohenemaan päin (se on se jätski ;).

Nyt hymyilyttää jo hiukan 🙂 Brysselin kuulumisia kuulette parin päivän sisään, kun teen postauksen matkasta. Kamera kulki ahkerasti joka paikassa mukana, joten kuvia luvassa!
Huomenna ei tarvitsekaan herätä kellon pärinään, sillä ainakin meillä on koulusta vapaata tiistaisen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Mitenkäs teillä, onko teillä huomenna aikainen herätys?
Ps. Tänään TTK:n finaali!!!
Pp. Päätin, että luovun joulukalenteri-ideasta (nämä ovat taas näitä liian kunnianhimoisia keksintöjäni :D). Oma elämäni on tällä hetkellä niin kiireistä, etten ehdi joka päivä välttämättä päivittelemään blogia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s