Uncategorized

Aa, äl, ee, ALE

Lupasin lähteä Ässän kanssa käymään alennusmyynneissä, vaikka ne eivät olekaan ihan minun paikkani. Joka vuosi siellä nimittäin väistämättä törmää törkeisiin ”vaatekahmijoihin”, jotka tyrkkäävät muut tieltään kylmän viileästi pois ja kahmivat sylinsä täyteen alerekkien sisällön. Sellaisesta toiminnasta menetän hermoni totaalisesti ja tekisi mieli antaa vähintäänkin samalla mitalla takaisin 😀 Siispä ajattelin, että keskityn etsimään Ässälle vaatteita (miehet oikeasti osaavat käyttäytyä aleissa!) ja vain silmäilen naisten kauppoja… No jaa, onnistuin melkein. Silmään sattui Espristissä sievä, yksikertainen pikkuhame, joka suorastaan vaati päästä mukaani. Mutta puolustuksekseni voin sanoa, että asia oli nopeasti toimitettu ja hame onnellisesti kassissa mukana. 😉

Moni muukin oli tullut viettämään tätä kulutusjuhlaa ja törsäämään joululahjarahoja. Ihmisiä oli paljon. Manasin, etten lähde tänä vuonna kyllä enää alennusmyynteihin. Intersportissakin sai kaksin käsin taistella viimeisistä Niken s-kokoisista urheilurintsikoista (-50%), jotka kovan kamppailun päätteeksi osoittautuivat kuitenkin likaisiksi, meikkivoiteen tahraamiksi, yök. Luovutin ne sitten suosiolla muille. Mutta kuinkas kävikään, kotona facebookissa odotti ystävän pyyntö lähteä perjantaina minnekäs muualle kuin alennysmyynneille, Helsinkiin. Kunhan tässä saa taas pari päivää lepuutettua hermoja niin kyllähän sitä taas kaupoille lähtee 😀 Tai sitten keskityn enemmänkin kahviloiden tarjontaan.

Ihastuin uuden hameeni takana olevaan vetoketjuun, joka on muuten yksinkertaisessa pikkumustassa ihana yksityiskohta. Ässälle löydettiin Niken lökärit sekä neule ja ruutukauluspaita Espritistä. Hiukan naureskelin hänen ”shoppailutyyliään”. Ässä nappasi neuleen rekistä, sujautti t-paidan päälle, totesi koon olevan oikea ja marssi kassalle. Minä, joka harkitsen jokaista ostosta tarkkaan ja hartaudella, ehdotin hienovaraisesti, että ehkä peilistä voisi kuitenkin edes vilkaista… Ei tarvinnut, tunsi kuulemma sen itse, kun neule istuu, eikä siihen peilejä tarvittu 😀 Hyvähän se minunkin mielestäni toki oli – mitäs sitä turhia peilailemaan.
Lomaviikosta huolimatta joka päivälle tällä viikolla on suunnitteilla jotakin ohjelmaa. Tällaiselle ikiliikkujalle se on vain hyvä, muuten kuolisin varmasti tylsyyteen kotona kököttäessä! Huomenna lähdetään tyttöporukalla katsomaan New Year’s Eve -leffaa ja perjantaina alet kutsuvat jälleen. Ihana nähdä ystäviä pitkästä aikaa kunnolla, kun arkena tuntuu aika loppuvan kesken 😦 Lauantaina onkin Uuden vuoden juhlat ystävälläni ja silloin todella laitetaan jalalla koreasti! Sunnuntaina Ässän äiti ja sisko tulevat kahville, saa nähdä onko siinä välissä ehtinyt nukkua…
Miten te muuten meinaatte viettää Uutta vuotta? 🙂

3 vastausta artikkeliin “Aa, äl, ee, ALE

  1. Itsekin yritän tänään mennä vähän alennusmyyntejä katsomaan.
    Tääl en oo kyl itte törmänny koskaan mihinkään hirmuseen ihmismassaan alennusmyynneissä (no okei, yks poikkeus ollu). :DD

    Tykkää

  2. Iskin silmäni tohon samaan Espritin hameeseen Jumbossa, aloin katsoa kuitenkin että jotain tuttua tässä on (se vetoketju) 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s