Uncategorized

Terveiset kirjapinon alta

Pientä pikapostausta tähän väliin täältä ruotsin kirjojen alta!
Viime päivinä aurinkoisen ilman lisäksi mieleni on ollut myös vähintäänkin yhtä kirkas. Välillä mahanpohjaa on ihan kutitellut, enkä ole meinannut pysyä nahoissani. Ai mitäs jänskää nyt on tapahtunut? No sepä se – ei mitään tavanarkea ihmeempää. Taitaapi vain tällä tytöllä olla kevättä rinnassa;)

Vihdoin kuvia paljon hehkuttamastani kevätponchosta – vai mikä neule onkaan. Kuitenkin, koekäytin sitä ensimmäistä kertaa eilen, kun menin valmennuskurssin infotilaisuuteen Helsinkiin Markkinointi-Instituutille. Oli muuten loistava päällä<3 Nyt hiukan kylmemmällä alla voi pitää pitkähihaista trikoopaitaa, mutta kevään edetessä pärjää lyhythihaisella (ihan niin villiksi en heittäydy, että ilman paitaa sen pukisin…). Neuleen sivuissa on oivalliset napit, joiden ansiosta vaate istuu hyvin, eikä näytä teltalta.

No olihan se infotilaisuuskin ihan kiva. Ennen kaikkea se lisäsi motivaatiotani huimasti! Olin koko eilisen illan kotiuduttuani ihan täpinöissäni: voin nähdä itseni jo kulkemassa tärkeän näköisenä jakkupuku päällä,silkkihuivi kaulassa ja kiiltävä nahkasalkku kourassa pitkin katuja:D No joo, hassuttelu sikseen. Kevät tulee olemaan rankka, siis todellakin superrankka: opiskelupaikat ovat niin kiven alla. Sellainenkin ajatus putkahti mieleeni, että jollei tänä keväänä opiskelupaikka irtoa, niin mitä jos ensi keväänä hakisinkin Rovaniemelle Helsingin sijaan. Rovaniemelle on reilusti helpompi päästä sisään ja vain kaksi pääsykoekirjaa, jotka ilmestyvät huomattavasti aikaisemmin. Vuoden opiskelun jälkeen voisin luultavasti siirtyä Helsingin yksikköön. Hmm, ehkä tapani mukaan menen taas hiukan asioiden edelle. Katsotaan nyt ihan ensimmäiseksi nämä ylioppilaskirjoitukset.

Rekisteröidyin viime viikolla HeiaHeia-sivustolle. Sen avulla voi hyvin seurata omaa liikkumista ja treenaamista. En ole vielä ehtinyt kovin syvällisesti tutustua kyseiseen palveluun, mutta vaikuttaa ihan hyödylliseltä jutulta. Jotenkin kuitenkin se oma käsinrustattava kalenteri on ykkönen. Sieltä tarkistin seuraavan liikuntakalenterinkin:

Viikko 9 (eli viime viikko)

Kärsin lievästä kurkkukivusta viikolla, mikä hiukan vaikutti liikuntaan.

Maanantai: Työhaastattelussa juoksemista ja shoppailua Helsingissä (laskisin liikunnaksi;D)
Tiistai: Punttisali + crossailua n. 1h30min, ratsastus 1h.
Keskiviikko: Lenkki 45min
Torstai: Kipeänä, tosin muutenkin lepopäivä.
Perjantai: Lenkki 45 min, zumba 1h
Lauantai: ratsastus (este) 1h
Sunnuntai: sali+crossi n. 1h30min

Tämä viikko on alkanut myös mukavasti: eilen kävin lenkillä auringonpaisteessa ja tänään aamusta suuntasin salille (tein muuten enkkoja!) ja illalla tiedossa vielä heppailua:)

Nyt todellakin pitää keskittyä murkinoihin ja riittävän energiansaantiin. Muuten ei opiskeluun riitä paukkuja. Toivottavasti tekin olette nauttineet kevätsäästä ulkoillen! Nyt takaisin opiskelun pariin.

Puss och kram, Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s