Uncategorized

Tästä alkaa ihana aamu, ihana aamu

Oma lauantaiaamuni alkoi rauhallisissa merkeissä puoli kahdeksan aikoihin. Hymy hiipi huulilleni samantien, kun huomasin auringon sarastavan ja sinisen taivaan. Kevät aurinko pilkistää sälekaihtimien läpi, lihaksissa tuntuu mukavasti eilisen treeni, viikonloppu edessä ja olo virkeä, aamupala lempparijuustoruisleipien, vaniljajukurtin ja kurnivan masun kanssa. Voiko päivä paremmin alkaa?:)

Mistä tietää, että kevät kurkkii jo kulman takana? Siitä, kun aamuvirkku herää aamulla auringon ensisäteisiin. Nyt pienen aamuköllöttelyn jälkeen ja maha täynnä on mukava lähteä pienelle lenkille hauvelin kanssa ja samalla imeä kaikki mahdollinen auringon energia itseensä. Ehkäpä aurinkolasit olisi aika jo kaivaa esiin laatikosta.
Tehkää te samoin! Kerrassaan säteilevää viikonloppua kaikille:)
Xx Elina
Ps: Ollaan vedetty zumbassa nyt Michel Telón tahtiin: en yhtään ihmettele sitä hysteriää, mitä mies on saanut aikaan;) Kappaleesta ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle ja mikä sopisikaan tähän aamuun paremmin! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s