Uncategorized

Feeling

No nyt voi vihdoin todeta, että kesäfiilis on tullut, vai pitäisikö sanoa paremminkin palannut! Ihan turhaan pelkäsin, etten enää saavuta tuota maagista (buuu), kutkuttavaa tunnetta lapsuudesta. Viime päivät ovat olleet täynnä aurinkoista säätä ja mieltä. 
Itse olen ihminen, joka helposti jämähtää ja kangistuu kaavoihin, päivästä toiseen toistaa samoja rutiineja, koska niinhän on aina ennenkin tehty. Tämä koskee yhtälailla iltapalan syömistä kuin aamuisia rutiineja heräämisestä vaatteiden valintaan. Nyt tämän projektini myötä havahduin siihen, että liikunnassakin toistan samoja rituaaleja päivästä toiseen lähes pakonomaisesti ja silloin juuri tärkein, eli liikunnanilo, kärsii. Lisäksi kroppa tottuu viikosta toiseen samaa toistavaan liikuntaan, eikä siitä saa enää samalla lailla tehoja irti.
Siispä päätin tehdä asialle jotain. Tavallisen aamulenkin sijasta kaivoin varastosta rullaluistimeni (ihan kirjaimellisesti siis kaivoin) ja lähdin luistelemaan pitkin katuja. Täytyy tähän väliin todeta, että pää on vielä ehjänä kiinni kropassa ja muutkin ulokkeet yhtenä kappaleena, haha. Itse asiassa yllätin itseni positiivisesti: vain yksi pieni vaaratilanne sattui lenkin aikana! Vähän arvelutti lähteä ilman kypärää liikenteeseen. Täytynee ihan oikeasti käydä hankkimassa suojaa päälle. Ainoa hieman villiä ja vapaata tunnetta latistava seikka oli se, että minun oli pakko suunnitella reitti siten, etten vahingossakaan joutunut lähelle alamäkeä. Jarrutus kun ei ole vahvimpia puoliani;D Päädyin sitten heittämään tasaisen lenkin pariin kertaan.
Illalla kävin vielä Santun kanssa polkaisemassa Tuusulan järven ympäri. Viimeisissä nousuissa reidet ja pohkeet menivät kyllä jo mukavasti maitohapoille. Mutta voi sitä tunnetta, kun päivän jälkeen lösähti sohvalle: taivaallista! Olin hyvin tyytyväinen rikkoutuneista kaavoista:-)

Tässä vaiheessa päivää Vilillä oli vielä oma koettelemuksensa edessä: lääkärikäynti ja nukutus:S
Toissapäivänä käytiin illalla Rosan kanssa maistelemassa kesäistä Helsinkiä terassin (ja lonkeron) muodossa. Itse juomanirsona tyydyin kokikseen (Maxia ei saatavilla). Rosa lupasi, että seuraavalla kerralla hän vie minut Slingiin (vai mikä mahtoikaan olla?), jossa saa muun muassa Snickers-drinkkejä (jos tajusin oikein:D). Namnam, kelpaa varmasti minullekin! Toivottavasti pian uusiksi, Rospa;-)
 Henkäyksen ohut kangas, pitsi ja keltainen. Lähes täydellinen yhdistelmä?

Uusi hame ja paita pääsivät hetken henkarissa roikkumisen jälkeen vihdoin koekäyttöön. Keltainen, turkoosi ja koralli, ehdottomasti minun tämän kesän värirakkaudet<3

Seuraavaksi ohjelmistossa pakkaamista, lenkkiä ja varojen arviointia. Löysin nimittäin tarjouksen urheiluliikkeestä (sykemittari+GPS) ja yritän tehdä ostopäätöstä. Vaikeaa!
❤ Ellu, Lellu, Elina, kuten haluatte.
Ps. Ensimmäiset mmmmansikat syöty!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s