Uncategorized

Välipalavinkkiä laiskoille

Tein tässä viikko takaperin loistavimman ruokalöydän pitkään aikaan ja ajattelin sen jakaa täällä bloginkin riveillä. Omaan ruokavaliooni hedelmät kuuluvat: niitä uppoaa mahaan eri muodossa niin välipalalla kuin iltasellakin, joskus myös aamuisin. Maustamattomien viilien ja Totalin sekaan nakkaan usein omenasosetta tai marjoja. Hilloja vain toisinaan niiden sokerimäärän vuoksi (herkkupäivät sitten erikseen;), vaikka olenkin löytänyt vähemmän sokeroidun hillosarjan, joka maultaa on itse asiassa sokeriserkkujaan vielä herkullisempi!
Uusin löytöni ja rakkauteni täydentää niin viilejä, puuroja tai rahkoja, sitä voi töräyttää smoothien sekaan tai lapata suuhun ihan pelkiltään (kuten minä, suorastaan liian herkullista hehe). Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana! Kaiken lisäksi tähän banaanisoseeseen ei ole lisätty sokeria lainkaan (=100% hedelmää), eikä liioin lisäaineitakaan, joka johtaa ainoaan miinuspuoleen: avattuna tetra säilyy vain viikon. Minulle se tosin ei ole ongelma, voisin vetäistä yhden 0.5l yhdeltä istumalta:D Bonne-sarjaan kuuluu muitakin hedelmäsoseita. Näin äkkiseltään muisteltuna päärynää ja vadelmaa ainakin. Olen kerran aiemmin maistanut vadelmasosetta, mutta muistot ovat hieman karvaat. Se ei ollut läheskään yhtä hyvää. Johtui luultavimmin siitä, että banaani itsessään on makeampaa ja kun näihin ei sitä sokeria ole tosiaan lisätty, maistui vattu hiukan happamalta. Siihen voi ehkä ripauksen lisätä itse sokrua, jos tohtii…

Maistakaa ihmeessä ainakin banaanisosetta ja jos joku innostuu päärynää testaamaan, kuulen mielelläni analyysiä makukokemuksesta. Itse ainakin löysin Bonne-soseita ihan meidän Prismasta, k-ketjun valikoimiin ei taida (ainakaan vielä) kuulua. Hedelmäisiä hetkiä!

2 vastausta artikkeliin “Välipalavinkkiä laiskoille

  1. Mikä tuo kevyt hillo on?`:) Itse kokeilin ekaa kertaa nyt extran omenasosetta (hirmu halpa!). Sokeriton vastaava, kun oli paljon kalliimpi, niin kokeilin tuota extraa siksi..

    Noita bonneja on pakko kokeilla! 🙂

    Tykkää

  2. Se on merkiltään Den Gamle fabrik (50% vähemmän sokeria), makuja on vattua ja mansikkaa sekä appelsiini(marmeladia). Itse syön Euro shopperin omppusosetta (70snt/purkki) ja se on mielestäni parempaa kuin Extran;D
    Testaa ihmeessä! Herkkuja hetkiä:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s