Uncategorized

Hey, I’m back!

Siis tässä pari päivää sitten pyöritellessäni töissä hattaraa ja maailman syntyjä syviä samalla pohtiessani iski yhtäkkiä paniikki. Sellainen paniikki nimittäin, joka varmasti monelle blogin rustaajalle on kovin tuttu. Apua, minähän avaan täällä blogin riveillä omaa elämääni tuntemattomille. Älkää loukkaantuko, eiväthän omat lukijat nyt tuntemattomiatuntemattomia ole, mutta tuntemattomia kuitenkin. Selkeästi selitetty, eikö? Hyvä esimerkki taas, ettei kaikkia mielen liikkeitä ja ajatuksia ole tarkoitettu kirjoitettaviksi haha. Joka tapauksessa luulen, että kaikki tajusivat, mitä ajan takaa.

Nämä päivät ilman blogia tuntuivat – oudoilta. Sain raahattua itseni vihdoin alennusmyynneille ja löysin kuin löysinkin aivan täydellisen maksimekon. Olin onnellinen, mutta, mikä oli päällimmäisenä mielessä? Ai, että kun on ihana vinkata tästä blogissa. Kunnes muistin olevani tauolla. Sama juttu syödessäni järkyttävän namia jäätelöä kahvilassa. Suosittelen retkeä Kellokosken Kinuskillaan ja unohtamaan hetkeksi Kelliksen Puuhamaan. Aha, minähän olen yhä sillä tauolla. Ihan kuin olisin eronnut elämänkumppanista!

No, pakkohan se oli sitten kirjautua kiltisti bloggeriin, kun ystävät hätääntyneinä kyselivät Rinkelin perään ja eräs ihana lukijakin kannusti jatkamaan (piristit muuten iltaani!). Joten täällä sitä taas kirjustellaan pikkuisen tauon jälkeen:3

Päiviini ei ole auringon ja töiden lisäksi oikeastaan muuta mahtunut. Aika monta hattaraa olen pyöritellyt, makkaraperuna-annoksia valmistanut vähintään yhtä monta ja yrittänyt kohteliaasti kieltäytyä puhelinnumeron antamisesta selvästi Lintsi-päivästä päänsä pyörälle saaneelle miesporukalle hehe. Joka päivä kävelen hymyssä suin töihin (ja takaisin). Se huvipuistotunnelma, iloinen nauru ja kiljunta on yhä edelleen parasta, mitä tiedän!

Nyt lähden odottelemaan väliaikatietoja ystävältäni. Eräs kaunis nainen on nimittäin juuri tällä hetkellä treffeillä ja minä täällä odottelen malttamattomana raporttia haha.
Kauniita unosia!

4 vastausta artikkeliin “Hey, I’m back!

  1. Lähes täysin tuntemattomiahan kaikki lukijat on ja varsinkin ne jotka anonyyminä lukee. Sielä voi olla ruudun takana ihan kuka tahansa! Sen tajuaa aina välillä ja säikähtää 😀 mun mielestä ihana toi alotus: töissä hattaraa pyöritellessä, sai hymyilemään 🙂

    Tykkää

  2. Huh! Ihanaa ettet lopettanutkaan 😀
    Terveisin anonyymi lukija joka on täysin koukuttunut blogiisi (:

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s