Uncategorized

Tervetuloa syksy!

En ole nyt kesällä ihan kamalasti shoppaillut. Ensinnäkin olen ollut töissä (ja tunnollisesti laittanut lähes koko palkan säästöön) ja toiseksi tämä sää ei ole oikein houkutellut hellevaatteiden ostoon (syysmallistot jo kaupoissa jeejee!!). Kaapissa roikkuvat vaatteenikin ovat jääneet vähälle käytölle, sillä olen kulkenut työmatkat lähes poikkeuksetta joko vanhoissa mustissa capreissa tai shortseissa. Tämä sen takia, että työpaikan pukukaapissa makkaraperunoiden ja ranskisten (=rasvan) aromit ovat lievästi sanottuna voimakkaat ja haju tarttuu – tai paremminkin pinttyy – vaatteisiin aika mukavasti. Luonnollisesti en ole halunnut altistaa hyviä vaatteitani sille, vaan vanhat kledjut ovat saaneet kelvata, haha. 
But four days left, sitten Lintsi-urani on aika varmasti paketissa. Ihan mahtavat työkaverit ovat korvanneet raskasta työtä ja huonoa palkkausta, mutta en silti usko, että palaan ensi kesänä (niinhän kaikki aina kuulemma sanovat).
Ennen kuin eksyn jälleen kerran väärille teille ja kirjoittelemaan aivan muusta kuin siitä, mikä tämän postauksen alkuperäinen idea oli, isketään kehiin muutamia kuvia kesän ostoksista.

Ihastuin tämän huivin väritykseen. Sillä saa piristettyä mukavasti yksinkertaisempaa ja tummempaa asua, kuten samalta reissulta mukaan tarttunutta Espritin hametta (kuva alempana).
 Turussa meihin iski äidin kanssa jokin selittämätön shoppailuvimma. H&M ei yleensä kuulu kummankaan vakkaripaikkoihin, mutta jotenkin eksyttiin sinne ennen kesäteatteria ja mehän ihan villiinnyimme, haha. Asusteita ja muuta pientä Henkasta ja Maukasta löytyy aina takuuvarmasti, muuten olen hiukan karsastanut sitä huonolaatuisten vaatteiden vuoksi. Nyt kuitenkin huomasin, että kyllä sieltä niitä vähän paremman laatuisiakin löytyy trikoorättien (:D) lisäksi.

 Ostoslistalla on jo pidempään ollut jokin rento, mutta silti villatakkia siistimpi yläosa, jonka voi heittää ilmojen tai illan viiletessä niskaan ja joka käy malliltaan ja väriltään lähes kaikkien kanssa yhteen. Kaiken lisäksi sen piti olla vielä nätti ja siro, ei mikään laatikkomainen jakku. Kovat olivat kriteerini, mutta yllätyksekseni löysin etsimäni H&M:stä – vieläpä ihan mukavalla hinnalla. Kyseinen jakuntapainen oli viimeinen kappale ja sattui olemaan juuri sopiva minulle! Kuvasta ei näy selvästi, millaista materiaalia se on: nimittäin se ei ole tavisjakun kaltaista, sileää matskua, vaan vähän kuin vohvelikangasta. Itse asiassa ei ole hajuakaan materiaalin oikeasta nimestä, haha, mutta hirmu kivan tuntuinen se on.

Sekä minä että äiti ostimme eurolla rannerenkaat itsellemme:)

 Kun kerta löytää jotakin tajuttoman ihanaa, miksi jättää se kauppaan odottamaan, jos kuitenkin tietää, että myöhemmin sen osto on edessä? Jokasyksyinen kenkäkriisi selvitetty jo heinäkuussa! Vagabondin syksyn uutta mallistoa oli jo saapunut kauppaan ja iskin silmäni näihin ihaniin nilkkureihin. Ihan törkeän hyvät jalassa ja tarpeeksi sirot  jalkaani tolppakoroista huolimatta. Lisäksi rakastan kenkien takaosassa roikkuvia yksityiskohtia!

 Tervetuloa syksy! Kaksinkappalein huiveja, syyskengät, jakku sään viiletessä ja alla näkyvä Espritin syyshame. Enää tuleva pimeys ei hirvitä niin paljon. Rakastuin Espritin hameen yksinkertaisuuteen ja laadukkaaseen materiaaliin. Hametta on helppo piristää erilaisilla asusteilla ja siitä saa helposti erinäköisen.
 Sulkakorviksia olen himoinnut siitä asti, kun edelliset menivät rikki erään baari-illan päätteeksi (liian hurjien tanssiliikkeiden vuoksi?). Nyt asia on onneksi korjattu ja sulkia löytyy useampia:)

Viimeisin (ja samalla viimeinen) alennuslöytö meidän omasta Veromodasta. Aika elinamainen vai kuinka?  Oletteko te shoppailleet paljon kesällä, vai onko tyhmä sää vaikuttanut teilläkin vaatteidenostointoon?

2 vastausta artikkeliin “Tervetuloa syksy!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s