Uncategorized

Hikeä ja tuskaa pukkaa muullakin kuin liikunnan saralla.

Huhheijakkaa!
Kaksi yötä takana omassa kodissa, joka tosin tällä hetkellä muistuttaa enemmänkin varastoa tai kaatopaikkaa. Oikeastaan ainoa vapaa saareke koko asunnossa on tämä sänky, jossa tällä hetkelläkin kökötän ja jossa olen viettänyt nyt parin viimeisen päivän ajan kaiken vapaa-aikani (jota liiemmin ei kyllä ole ollut).Vähän vain meinaa iskeä tuskan hiki, kun katselen lattioita peittäviä muuttolaatikoita ja tavarakasoja; mihin ihmeeseen nämä olisi tarkoitus tunkea? 

Kaikkein tärkeimmille on kuitenkin jo varattu kaappitila. Ruoalle? Ei. Tietokoneelle? Eiii. Vessapaperille? No eieiei. Vaan vaatteille! Siitä huolimatta, että olen tehnyt kaksi kierrosta karsintaa, ensin edellisellä asunnolla ja sitten vielä eilen täällä, on vaatetta sen verran, että Santtu oli sitä kauhistellut äidillekin, haha. Mutta enhän voi heittää vaatteitani pois vain sen takia, että ne sattuvat viemään tilaa liikaa, enhän? Sitä paitsi, jätinhän minä Santun vaatteille ylähyllyn…

Ehdittiin kehittää Santun kanssa jo sanaharkka siitä, kuinka järjestelmällisesti kaapit on syytä järjestää. Mielestäni heti aluksi kannattaa laittaa ne tiptop kuntoon, eikä heittää kamoja vain vähän sinnepäin ajatuksella, että kyllä ne voi myöhemmin oikoa – ei niitä kuitenkaan koskaan tule laitettua sitten kunnolla. Lisäksi tänne kämppään ei yksinkertaisesti mahdu kaikki, jos tavarat ovat sikinsokin ja hujanhajan (jos sittenkään…).
Ihan hyvin olen saanut unen päästä kiinni – tiedä sitten johtuuko tästä kaameasta väsymyksestä – vaikka ensimmäisenä aamuna heräsinkin siihen, että naapuri leikkasi tylsällä veitsellä limppua. Ainakin siltä se kuulosti:D
Tänään kuitenkin vietän vapaapäivää. Tai no vapaata ja vapaata, onhan koko päivä taas ohjelmaa täynnä ja sinkoilua toisesta paikasta kolmannen kautta neljänteen. Töihin ei kuitenkaan tarvitse raahautua. Sain sisällytettyä tähän kiireiseen päivään kuitenkin myös hieman rentoutusta itselleni, sillä onnistuin varaamaan kampaaja-ajan puoli kolmeksi. Jippiii!
Tällaisia pikakuulumisia täältä. Millaista arkea teillä on eletty viime päivinä?:)
Ps. Kysymyspostaus ja paljon muita ideoita on työnalla ja mielessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s