Uncategorized

Asuntopostaus

Muutama sananen varoitukseksi:

Seuraavan postauksen kuvat sisältävät runsahkosti vaaleanpunaista (myös pinkkiä) ja söpöjä pikkujutskuja. Jos epäilet saavasi yliannostuksen kyseistä väriä tai pikkujutskut ovat mielestäsi yököttävän ällösöpöjä, jää suosiolla odottamaan seuraavaa postausta ja hyppää tämän yli. 
Lisäksi huomautan:
Sisustusta suunnitellessani tai toteuttaessani en ole käyttänyt fyysistä väkivaltaa tai pakottamista, enkä myöskään ole käyttänyt toisen osapuolen hetkellistä ymmärtämättömyyttä hyväkseni. Kaikki päätökset asunnon sisustukseen liittyen on tehty selkeässä yhteisymmärryksessä.  

(Jankutus ja suostuttelunäännytys eivät lukeudu yllämainittuun.)
Hehe.
Avaan hetkeksi teille oven,
tervetuloa meidän pesään! 

Eteinen on mielestäni tärkeä paikka asunnossa, eikä sitä sovi unohtaa sisustusta suunnitellessa. Heti sisään astuessa on synnyttävä tunne kotoisasta ja houkuttelevasta kodista, jonne on mukava tulla vaikkapa rankan työpäivän jälkeen.
Kompromissin seurauksena vaaleanpunainen kattokruununi (josta useampaan otteeseen otimme yhteen Santun kanssa:D) päätyi juurikin eteiseen ja se sopiikin sinne täydellisesti, hihii.

Niin sanottu olohuone, joka kyllä toimii niin ruokailutilana kuin makuuhuoneena, työhuoneenakin ehkäpä, on ison ikkunan ansiosta mukavan valoisa, vaikka järin suuri ei olekaan. En halunnut aivan tavallista opiskelijaboxisisustusta. Tiedättehän: pikkupöytä tungettuna minikeittiöön (meidän keittiö on kyllä ihan kivan kokoinen) ja mummon vanha sohva viemässä kaiken tilan olkkarista. Lisäksi pitkäaikaisena haaveenani oli ruokailua varten baaripöytä ja korkeammat tuolit. Niinpä päädyimme sijoittamaan ruokapöydän olohuoneeseen. Siinä voi sitten muutenkin tehdä läksyjä tai muita juttuja. Sohvan tilalta kekkasin säkkituolit huoneen keskelle; muukin löhöämispaikka kuin sänky on oltavaen, vaikka perinteisen tylsää sohvaa en halunnutkaan.

Pinkki matto on yksi elämäni parhaimmista löydöistä<3 Konkurssiin menossa oleva mattokauppa sai minut aivan villiksi, hehe.

 

Tv-lipaston ja tietokone/kampauspöydän päälle hankimme lasilevyt: mielestäni siistin näköiset ja ennen kaikkea helppo pitää puhtaana. Niin ja on vähän pakko muistaa pyyhkiä pölyjä, lasi ei anna armoa:D

Taulu odottaa kiinnittäjäänsä. Samoin kuin lamput asentajaansa. Noo, pikkujuttuja!

 Ilman verhoja…

…ja verhoilla. Ei muuten kaiu enää! Eikä ole niin valjun näköinen kämppä:)

Pidän erityisesti siitä, että meillä on oikeastaan kolme kunnollista huonetta ja lisäksi tietysti pesuhuone, vaikka yksiö tämä asunto onkin. Meidän keittiö on mukavan kokoinen keittiöksi, isompaa tuskin tarvitsisimmekaan. Keittiöjakkaralla on mukava kököttää aikaisina aamuina (eli käytännössä vietän siellä melkein joka aamutuiman, aamuvirkku kun olen), kun toinen vielä nukkuu ja olohuoneeseen ei raaski mennä kolistelemaan. Monet postaukset olen nimenomaisella jakkaralla jo ehtinyt rustata, heh.

Skumppapullo on kadonnut jo parempii suihin – muuttomiehelle vaivan palkaksi nimittäin:D

Vallilan kuosi kapassa on mielestäni soma ja sopii keittiön väritykseen:-)

Itseäni oikeasti joskus (aika usein) hermostuttaa lueskella etenkin sisustusblogeja, joissa kaikki on niin puhtoista, kaikki tavarat ovat paikoillaan, kaikki on tarkoin liian mietittyä, minkäänlaisia elämisen merkkejä ei näy missään. Meillä onneksi ei sellaista ole. Onneksi siksi, että kodin on mielestäni tunnuttava kodilta, ei sisustuslehden kuvastolta. Siisteys on toki tärkeää ja pidän sitä itsekin tärkeänä. Liiallinen hösääminen siivouksesta ja viimeisen päälle mietitty ja hiottu sisustus saavat aikaan (ainakin minulle) luontaantyöntävän vaikutuksen. 
Siispä muutama kuva keskeltä meidän todenmukaista arkea. Senkin uhalla, että tiedän äidin soittavan mietimitäkuviasänytjulkaisetsiellä-puhelun tai vähintäänkin ajattelevan niin:D

  Petaamaton sänky. Pyrimme kyllä siihen, että viimeisenä noussut sen petaa, heh.

Huiskispaiskis tyynyt lattialla..
 ..ja vähän tiskiä pöydällä:)
Viikonlopun ostokset vielä muovikassissa kaappiin menoa odottamassa:>
Mukavaa, kun kävit kylässä!

2 vastausta artikkeliin “Asuntopostaus

  1. Aivan ihana asunto! Tosi viihtyisän näköinen! 🙂 Mistä tuo radion vieressä oleva kello on ostettu? Oon ettinyt just ton tyyppistä, mutta tähän mennessä törmännyt vain ruskeisiin 😦

    Tykkää

  2. Oii kiitos!:) Mä itsekin viihdyn, on alkanut pikkuhiljaa tuntumaan jo kodilta. Kello on ostettu joskus aikapäiviä sitten ihan vain Ikeasta. Luulen, että sieltä voisi niitä ehkä vielä löytyä – toi kun on tollanen ajaton perusikea:D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s