Uncategorized

Kalenteria tulevalle.

”Miten tämä päivä nyt menisi?”
”Mmmmh. Huomenta.”
Vuoropuhelu tänään klo 06.17. Vaikea ei ole varmastikaan arvata, kumpi repliikki kuului minulle ja kumpi oli Santun. Heh.
Olen varmasti joskus maininnut, että olen kova tyttö suunnittelemaan. Rakastan erilaisia projekteja ja lähes poikkeuksetta minulla onkin oltava vähintään yksi asia tulilla. Pelkkä nopea mikrotus ei riitä, vaan haluan todellakin olla omistautunut täysin jollekin asialle. Tai ei se ehkä niinkään ole halua, vaan tarvetta. Tarvitsen konkreettisia tavoitteita ja tähtäimiä. Epävarma ja ennen kaikkea tyhjä tulevaisuus apatisoi minua. Tarvitsen haasteita ja virikettä! Tottakai nautin jokaisesta päivästä ja arkipuuhista. Tulevaisuudensuunnitelmat auttavat kuitenkin minua nauttimaan tästä hetkestä – voin elää levollisin mielin tätä hetkeä, kun tulevaisuus ei näytä kaoottiselta sekamelskalta.
Jaottelen päässäni suunnitelmani pidemmäntähtäimen tulevaisuudensuunnitelmiin ja pienemmän mittakaavan (helposti ohimeneviin) projekteihin. Suunnitelmat koskien tulevaisuutta käsittelevät aivan tavallisia asioita, joiden kanssa moni ikäiseni piehtaroi, kuten esimerkiksi opiskelu, oma terveys ja tavoitteet harrastusten suhteen. Tällä hetkellä elän vaihetta, jossa minulla on mahdollisuus panostaa hyvinvointiini ja liikuntaan, tarkemmin sanottuna salilla treenaamiseen. Jokupäivä kun kykenen nappaamaan haluamani opiskelupaikan, on priorisoitava asioita uudemman kerran. 
Pikkuprojektini taas ovat vain hassuja päähänpistoja. Usein hiukan järjettömiäkin. Hehe. Saan niistä kuitenkin mielihyvää. Tällä hetkellä työstän Oivariini-rasioiden kansien keräysoperaatiota, jotta saisin Pentikin voiveitsen. Tämä tarkoittaa sitä, että patistan Santtua vetämään voita triplamäärän. Toinen ehkä vielä höperömpi projektini liittyy Skyr-rahkoihin. Syön rahkat aina kotona tavallisella lusikalla, mutta tässä eräs kaunis päivä päätin alkaa säästämään jokaisen purkin mukana tulleen muovilusikan. Miksi? Koska se on minusta hauskaa, ei suinkaan säästösyistä. Parhaimmillaan noita rahkojahan menee kolme päivässä. Se päälläseisontahaaste antaa vielä odottaa itseään, muhii pääkopassa, eikä ole vielä toteutuksen alla. Kokeilin kerran ja lannistuin. Lisätsemppiä odotellessa. 😀
Olen listannut tulevan vuoden suunnitelmat opiskeluiden suhteen ja lyönyt ne lukkoon itseni kanssa. Olen myös suunnitellut nyt aamulla tämän päivän kulun, vaikka Santtu vielä nukkuukin. Tässä ennen töihinlähtöä suunnittelin lisäksi tulevaa kuukautta ja laitoin ylös tärkeitä päiviä. Teidänkin nähtävillenne.

Onko kenelläkään muulla samansuuntaisia suunnitelmia? Kenties maksalaatikkokakun leivontaa tai Santun synttäreiden juhlintaa?;D

Ps. Pusipusi muutamalla uudelle lukijalle! :*

8 vastausta artikkeliin “Kalenteria tulevalle.

 1. hahaha 😀 niin tuttua! just toi että mä herään siinä seittemän aikoihin ja alan juttelemaan carlolle että miten tänään aikataulutetaan eka sali ja sitten lounas vai toisinpäin ja mistä haetaan pussi karkkia, makuunista vai alepasta 😀 hahaha.

  oot ihku hihi<3

  Tykkää

 2. Avustaako sun vanhemmat sua paljon taloudellisesti? Parhaimmillaan 3 purkkia skyriä päivässä ❤ Mä en millään raaskis hintansta puolesta ostaa niitä muulloin kuin jos tarvin jonnekkin reissuun evään 😀 Ja broilerin jauheliha on houkuttanut siellä kaupan hyllyillä jo tosi pitkään, mutta meille ei vielä koskaan oo ostettu sitä, hehe.. No, kysymys nyt ei liity pelkkään ruokaan, vaan ihan yleisellä tasolla 🙂

  Tykkää

 3. voisitko kertoa ton maksalaatikkokakun ohjeen, eli miten teet sitä ja mitä tarvitaan? kuulostaa mielenkiintoiselta.. 🙂

  Tykkää

 4. Joo ihan säästösyistä syön iltapalalla useimmiten muuta kuin Skyrriä – nooh, Totalia, joka ei ole kyllä paljon halvempaa. 😀 Joskus toki viiliä ja ihan tavallista maitorahkaa. Ehkä mulla on kallis maku. Äiti on opettanut, ettei ruuassa säästetä:D

  Isä ei avusta yhtään, äiti silloin tällöin, kun satutaan samaa aikaa kauppaan. En ole tällä hetkellä opiskelija, vaan ihan töissä käyn. Opiskeluaikana varmaan syön sitten 40snt viilejä prodejauheella:D

  Osta ihmeessä broiskun jauhelihaa! 🙂

  Tykkää

 5. Hehe, siis se maksalaatikkoväkerrys on tarkoitettu meidän hauvalla. Mutta ei siinä ole kyllä mitään, mistä itse en tykkäisi: maksalaatikkoa, välissä kalkkunasiivuja ja raejuustoa:D Tarkemmin ajateltuna namm, heh. Olen tehnyt siitä postauksenkin kerran, mutten tähän hätään nyt löydä sitä.

  Tykkää

 6. Joo on!
  Aion hakea nyt keväällä (ja ensi syksynä) opiskelemaan toimintaterapiaa ja fysioterapiaa. Olen ollut tosi epävarma, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä, mutta vähitellen on selkeytynyt tietyt ääriviivat: haluan auttaa, haluan työskennellä terveyden ja hyvinvoinnin parissa, haluan ihmisläheistä työtä, haluan mahdollisuuksia oman yrityksen perustamiseen.

  Ensi vuoden kevääksikin olen tehnyt jo suunnitelmia, mutta niistä joskus myöhemmin lisää, kun on ajankohtaisempaa. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s