Uncategorized

Viikkokatsaus.

 Elina sivulta ja edestä. Helteellä ja autossa sadetta paossa. Hiukset märkinä suihkun jäljiltä, töissä varsin väsyneenä. Elina ainakin tiistaina, torstaina ja sunnuntaina. Taisi olla maanantainakin.

 
Ulkoilemassa. Yksin ja Kerän kanssa. Sateella ja auringossa. Ai niin, se hellepäivä! Join ainakin kaksi pulloa Jaffaa. Tämän hetken lemppari. Jono punaisia Yariksia. Minä yhdessä. Muistan tosin vain kurnivan nälän ja seitsentuntisen ilman muruakaan. Neljä vapaapäivää: yksi Loviisassa, toinen Riihimäellä ja loput kotona Järvenpäässä. Kerran palaneet olkapäät. Silloin auringossa. Lisää, kiitos! Harmautta ei kestä kukaan.

Oven kolahdus ja kotona ollaan. Ei ole ihanampaa kuin valmiiksi katettu ruokapöytä ja tähän asti onnistunein kanakastike. Kiitos. Se kuuluu tietysti Santulle. Myös eksoottisesta salaatista. Mistä keksit laittaa banaania? Kokosin jämistä. Romanttista. Kesäpäivän lounassalaatti currytonnikalalla. Se taas on Elinan kombo. Avokadotöhnä vaalealla leivällä Kristan oma. Oikeastaan afrikkalaisten. Meidän maailmanmatkaaja ja hyväntekijä. Aamupalaa sängyssä ja mansikoita Totalissa illalla. Aika maukas elämä.
 
 
Raitaa ja itsensä ylittämistä. Uusia aluevaltauksia ja rohkeita valintoja.
 
 Mansikka suussa ja meikitön nassu. Sitä se arki on. Vähän joskus hassua, mutta ennen kaikkea aitoa. Salikäynnit muuttuvat ruotsinkielisiksi. Minun osaltani. Ei kai tarjouksesta oppia kieltä voi perääntyä? Vanhemmat salikaverit ovat oikeasti rikkaus. Eivät vain höpöpappoja, vaan viisaita miehiä. Hei, hyvää nimipäivää! Ääh, mitä ihmettä, helmikuussa vasta. Mitä, eikä, aivan varmasti tänään, on Kukan päivä! Okei, höpsöjäkin joskus. ❤

9 vastausta artikkeliin “Viikkokatsaus.

 1. Eikä, en kestä! Äiti lähetti tekstarin juuri ja kirjoitti aivan tismalleen samat sanat. JA lisäsi vielä, että ”FB kuva on hieno. Heidikin tykkää. :)”. Hehhee. :'D
  Mut ite olet ihana. <3

  Tykkää

 2. Eikä, jotain uudistusta kaipasin omaan arkisalaattiini, kuitenkin ei mitään liian monimutkaista 😀 Mut banaani, mikä loistava keksintö !
  Ihanaa tulla pienistä asioista iloseksi:D
  Kiitos muutenkin luonnollisesta ja hyväntuulisesta blogista 🙂 Seurailen anonyymisti
  -Emppu

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s