Uncategorized

Right now.

 
 
Juuri tällä hetkellä. Okei, ensiksikin yritän istua hipihiljaa keittiön jakkaralla, ettei Santtu heräisi. Kello on tarkalleen 7.26 ja aivan liian aikaista Santulle nousta ylös. Koska muuten se on pahalla päällä päivällä. Vaikkei se itse sitä myönnä. Sinänsä ihan sama, kukin saa kiukutella koska haluaa, teenhän minäkin sitä toisinaan. Mutta kun minä haluaisin tänään hakea salaattibaarista salaatit, eikä syöminen ole kivaa kiukkuisen kanssa. Tai huono(mpi)tuulisen kanssa. Edes vaisun kanssa.
 
Juuri tällä hetkellä minä kuitenkin myös haaveilen. Haaveilen oikein aurinkoisesta huomisesta, sillä Santtu kysyi toissapäivänä, lähdenkö sunnuntaina treffeille Lintsille. Ainakin oletan niiden olevan viralliset treffit. 😉 Vastasin muuten myöntävästi. Lisäksi haaveilen jauhelista, karjalanpiirakoista ja pannukakusta. Siis samalla aterialla. Mitä mielitekoja.
 
Mistä tee haaveilette juuri tällä nimenomaisella hetkellä?
 
Tai hetkonen. Antakaa niin arvaan. Luulen, että Senja haaveilee tällä hetkellä viimeistenkin pöpöjen nitistämisestä ja Heidi luultavasti toivoo kovasti uusien tatuointien puhdistuksen onnistuvan reissun päällä. Marissa mitä ilmeisemmin haikailee takaisin ulkomaille hotelliaamiaisten äärelle (kukapa nyt ei?:D) ja Laurakin varmaan toivoisi jo pääsevänsä toteuttamaan kesälomasuunnitelmiaan. Toisaalta toivon, ettei Nette ainakaan kovin  kovasti haaveile kotiinpaluusta rippileiriltä, heh. Niin ja Anna saattaa hyvinkin uneksia järjettömistä pakaradomsseista. 🙂 Osuiko mikään oikeaan?
 
Haaveet ovat toteutettaviksi – ennen kuin ne kuihtuvat.

 

7 vastausta artikkeliin “Right now.

 1. Hihi, olipas kivoja mietintöjä. Vaikka joudun vähän korjata, että tällä hetkellä täällä haaveillaan mökille pääsystä järven rantaan, jossa vois kuunnella koko päivän laineiden liplatusta ja syödä aamiaista mummon ja vaarin kanssa, ehkä myös muiden sukulaisten. On niin kesäinen fiilis tänään, kun kävin lenkkeilemässä rannassa (juuri silloin 7.26 olin jotakuinkin puolessa välissä lenkkiäni) ja ilma on aivan liian upea. Ihana päivä tiedossa.

  Toivonpa, että Santtu ei herännyt liian aikaisin ja saatte kivan päivän teille molemmille. Haaveet tekee muuten elämästä tuplasti nautinnollisempaa. On aina jotain mitä odottaa ja tavoitella ❤

  Tykkää

 2. hihii et voisi olla enempää oikeassa 😉 ! se haave taitaa kuitenkin toteutua, nimittäin tänään on jo hyvä olo!:) antibiotit on kiva keksintö :pp
  ihanaa treffiä teille lintsille hihi toivotaan että sää on samanlainen kuin nytten ! ❤

  Tykkää

 3. Voi IHANA Elina! 🙂 ❤ Hihii ripari on kyllä suurimmilta osin ollut positiivinen juttu! Kyllä sitä kuitenkin on kiva tässä hiljalleen jo kotiin mennä (ylihuomenna lähtö takaisin), mutta oikesti tänään vasta ekan kerran mietin koko aikana kotiin menoa! Veikkauksesi ja toiveesi meni siis oikein, ihana ❤ 🙂

  Tykkää

 4. Heh, no kuvailemasi oli heti toisena mielessä, arvoin kahden välillä….;D Toivottavasti olikin ihana päivä tiedossa!<3

  Ja juu, nukkui se aika pitkään, eikä ollut mörrimöykky – ainakaan paljon. 😀

  Tykkää

 5. Oih, ihana kuulla! 🙂 Pääset lenkkeilemään aurinkoon!

  Ja hyvältä näyttää ilman suhteen ainakin toistaiseksi. :–)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s