Uncategorized

You only live once.

Kysyisikö joku, mitä minulle kuuluu?
Okei, no kerron kuitenkin. Nyt.
Olen kikattanut aika paljon. Kertonut salaisuuksia. Myös kuunnellut tarkkaavaisesti toisen sellaisia. Olen lainannut ystävän huulikiiltoa – joka muuten sai huulet puff kasvamaan. Suunnitellut Snickers-drinkki-iltaa. Vannonut ikuista ystävyyttä. Tullut yllytetyksi. Ja itse asiassa vain nauranut sille. Oppinut juomaan tequilan oikein. Käynyt shoppailemassa vaatteita pitkästä aikaa. Selvittänyt, mitä yolo merkitsee. Niin ja ottanut myös selvää sekä #selfiestä että #belfiestä. Tuntenut pikkuruisia perhosia vatsanpohjassa. Kilistellyt skumppaa. Kertonut ja kuunnellut vähän lisää salattuja juttuja. Ollut luotettu. Tuntenut hetken itseni kauniiksi. Toisina hetkinä myös itsevarmemmaksi. Lähetellyt ihan höpsöjä tekstiviestejä ja saanut myös sellaisia. Keskellä yötäkin. Olen käyttänyt huulipunaa ja hymyillyt leveästi. Lakkailut kynsiä glitterillä. Valinnut uudet pokat. Katsonut toista silmiin. Halaillut ihan hirveästi. Tuntenut sielujen sympatiaa. Viljellyt sydämiä ja pusunaamoja kirjoituksissani. Googlannut myös swagin. Vatvonut ihmissuhdejuttuja. En kuitenkaan yksin. Valvonut myöhään ja keinahdellut musiikin tahtiin. Toisin sanoen olen ollut kuin mikäkin uusioteini.

Mutta se on ihan ok. Koska olen ollut ihan hirveän onnellinen.
❤ :*

10 vastausta artikkeliin “You only live once.

 1. Minäkin olen oppinut selfie-sanan, mutta belfiestä en ole kuullutkaan! Pohdin sanaa hetken, ja tuli mieleen belly, eli jotain mahakuvia sixpackista 😀 Osuinko lähellekään oikeaa? Ja swag on ihan outo sana – huoh miten vanha minusta on kai sitten tullut! Kerro siis senkin suomennos, vanha ei jaksa googlata 😉

  Ps. Ootpa taas niin nätti että apua!

  Tykkää

 2. Aika hyvä arvaus! ;D Jos oon oikein ymmärtänyt, niin ne on peppukuvia, esimerkiksi just fittimimmeillä. Tuliskohan sanasta butt… 😀 Instagramin ihmeellinen maailma. Joo ja se swag urbaanissa sanakirjassa:

  ”Olet itsevarma, tunnet olosi seksikkääksi,
  että vaikka olisi pukeutunut miten, on itsevarma, eikä pelkää nolaavansa itsensä, eli itsevarmuus.
  Swag on usein kehu vaatetyylille ja ulkonäölle.
  she got swag
  upee kuva bro, swaag!
  sul on swägii
  boys have swag, men have class”

  Onneksi ollaan nyt taas in näissä jutuissa, hehheh. Jaja kiitos ihanuus. ❤

  Tykkää

 3. Hihii, aivan mahtavan kuuloista! ”Puff” – huulet muhkeiksi, hieman liian lyhyt helmainen paita ja lantiofarkut päälle, niin uusioteiniys voisi olla mun mielestäni taattu ;D Oijois, tuosta snickers – illasta lukemista odottelen innolla, kuulostaa muutenkin kaikin puolin ihanilta ja rennoilta kuulumisilta 🙂

  Tykkää

 4. Uusioteineys, ystävä, kikatus, höpötys, <3, salaisuuksien jakaminen... just sellasta glitteriä arkeen välillä niinku se kimallekynsilakka sen jälkeen kun on käyttänyt pitkään aikaan korkeintaan Kynneliä :)
  Hyvän mielen juttuja, saa omankin olon vähän riehakkaaks! Sullon swagii 😉 :*
  Ja ootte kauniita.

  Tykkää

 5. Hehheh, (leveälahkaiset) lantiofarkut, ei niin pitkälle. :'D On kyllä ollut poikkeuksellisen nauruntäyteistä elämää. 🙂

  Tykkää

 6. Just niin! Sellaista tarvitsee välillä arjen ja Kynnelin keskelle. 😀
  Jee, hyvää (ja riehakasta) mieltä on kiva levittää! Ja iso kiiiitos. Otan swägin kohteliaisuutena. :*

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s