Uncategorized

Tuntuu kivalta.

Tiistai 28.1.2014

Ensimmäistä kertaa elämässäni nautin ihan jokaisella solullani tästä hetkestä elämässäni.

En haikaile mennyttä. En edes harmittele tapahtunutta. En elä enää tulevaisuudelle. En koko aikaa odota seuraavaa.
Oli vapauttavaa sanoa ääneen mun elämä on oikeastaan aika kivaa ihan juuri nyt tällaisena. Sinä hetkenä ymmärsin, ettei mikään vaihe elämässäni ole oikeastaan ollut turhaa, mennyt hukkaan tai syy harmitteluun. Nykyinen on rakentunut ihan kaikesta kokemastani – niiden ihanien, oivaltavien hetkien lisäksi myös kaikesta hirvittävän raskaasta. Olen ylpeä rakentamastani elämästä, jonka kasaaminen on ollut uuvuttavaa, pelottavaakin. Nyt kuitenkin huomaan, että myös palkitsevaa. On ihmeellistä, kuinka yksinkertaisten asioiden sanominen ääneen voi olla silmiä avaavaa. Kun ensimmäistä kertaa en vain hymissyt vaivaantuneena kehuille, vaan sanoin reippaasti kiitos, itse asiassa minäkin pidän helmikorvakoruistani hirveästi, tajusin jotakin aika oleellista. Sellaista, jonka jokaisen tulisi oppia. Minun ei omassa elämässäni tarvitse tyytyä sivurooliin, oikeastaan minun ei edes tarvitse tavoitella pääroolia, ei näytelläkään. Sillä minä olen oman elämäni kirkkaiten tuikkiva tähti. Ja se, miksi säkenöin niin ihanasti, on aivan yhtä lailla minun itseni kuin ympärilläni omaa elämäänsä tuikkivien tähtösten ansiota.
Ihan hetki sitten. Istuin mangokanaa masussa. Kahvikuppi kädessä. Sohvan nurkassa. Kemian kirja sylissä. Auringon säteet kasvoilla. Raukea olo treenistä. Tunsin märän lipaisun poskella. Sanoinkuvaamattoman onnen sisällä. 
Onni koostui kaikesta. Myös siitä kemian kirjasta. Hetki tuntui niin oikealta. Myös ne puskuriliuoslaskut sivuilla. 
Tuntuu ihan oikealta olla juuri tällainen. Olla Elina. Oikealta treenata kovaa. Olla vahva ja voimakas. Oikealta syödä juuri näin. Olla välittämättä muista. Oikealta kahlata läpi juuri näitä kirjoja. Olla oikeasti kiinnostunut. Oikealta näyttää Elina toisillekin. Olla siis liikaa miettimättä. Oikealta rakastaa juuri tätä tavallista. Olla tavoittelematta jotain suurta.
Tänähetkenä. 
@elinaheidi

Myöhemmin saattaa toinen asia tuntua oikealta. Mutta se tulee sitten. Odottamattakin.

12 vastausta artikkeliin “Tuntuu kivalta.

 1. Näinhän se on, että kaikki, mitä on ennen tapahtunut, on johtaneet siihen, miksi olet siinä missä olet nyt, sellaisena kuin olet, niiden ihmisten (ja eläinten 😉 ympäröimänä kuin olet. Aivan kaikella on tarkoituksensa. Aina lopulta ne palaset loksahtaa kohdalleen ja siinä se onni on. ❤

  Tykkää

 2. Ihana. ❤ On hienoa, että osaat arvostaa sitä, mitä sulla on. Kaikki eivät siihen kykene, vaikka asiat olisivat kuinka hyvin tahansa. Mutta onhan sulla vertailupohjaakin. Olen onnellinen puolestasi. ❤

  Tykkää

 3. Jep, arvostan, mutta ihmisenä myös unohdan minäkin toisinaan. Enkä oikeastaan mihinkään jokahetkiseen ikionneen ole koskaan pyrkinytkään, absurdia, elämään kuuluu toinenkin puoli. Oikeastaan arvostan sitäkin. Oi, mieltä lämmittää. ❤ Toivottavasti olet Suvi itsekin lähellä onnea. 🙂

  Tykkää

 4. Heip! Eksyin blogiisi ja selailin aiempiakin tekstejäsi. Sulla on kivan kepeä ja pirteä tyyli kirjoittaa ja blogia on kiva ja ”helppo” lukea, joten päädyitpä mun seurantalistalle 🙂 Jatka samaan malliin! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s