ajatuksia

Mitä jäljelle jää.

Mitä jäljelle jää.
Viekää pois muu.

Mitä jäljelle jää,
se riittää.

Hengityksesi tuntu iholla. Maailma tuntui sinä hetkenä kovin isolta, vaikka yhtäkkiä turvallisemmalta. Viekää vaatteet päältä, huusin, kunhan tämä mulle jäljelle jää. Kiedoin kädet tiukemmin kuin koskaan ympärillesi. Vaatekappale vaatekappaleelta, irtaimisto irtaimistolta, jopa ajatus ajatukselta luovuttaisin pois kunnes sinä jäisit jäljelle, kuiskasin. Ainoa asia tästä kaikesta, mitä tarvitsen, osoitin kädelläni ja lisäsin. Katseemme oli yksi, jaettu, yhteinen; tilanne oli kuin vapaapudotus yhteensidottuna. Mitä jäljelle jää, riittää. Me jäljelle jäämme, se riittää.

IMG_20170709_104430_706.jpg

Mitä jäljelle ei jää,
se kaikki on turhaa.

3 vastausta artikkeliin “Mitä jäljelle jää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s