ajatuksia

Itselleni tahdon kertoa tämän.

Ja itselleni tahdon kertoa tämän.

Sinä päivänä, kun tajuat, että varma voit olla vain omista sanoistasi. Niin sinä päivänä elämä helpottaa. Vaikka kuinka tervehtisit jokaista kohtaamaasi hymyllä ja hyvällä, selkäsi taakse jää aina joku lauseineen. Ihmisten sanat, teot ja toiminta, niitä sanotaan, tehdään ja niin toimitaan – olit sitten kuinka varma vain omiesi tarkoituksesta. Omilla valinnoillasi, kuinka kohdata ihmiset ja kohdella ihmisiä, voit varmuudella vaikuttaa rauhaan sisälläsi. Mutta oikeus valintoihin on aivan jokaisella. Siis myös selän taakse jäävillä. Siksi rauha sisällä tulisi rakentaa irralleen pelosta mahdollisia sanoja kohtaan. Mahdollisia sanoja kun ovat kaikki ne, joita itse et ole ulos kertonut.

Siten arvaamattomuus kai on osa ihmisten keskellä elämistä. Ja siksi sinä päivänä, kun ymmärrät varmuuden syntyvän sisältäpäin, avoimuus arvaamattomuuden keskellä ei enää ole jatkuvaa epävarmuutta vastaan taistelua.

26174724_1745267068819092_905196354_n

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s