aamuajatukset

En iso, iso saurus.

Mikä olento sä olet isona.

En iso, iso saurus. En kunnioitettava jellona. Mutta otuksista sellainen, joka on tajunnut ruokkia itseään alusta asti aitoudella ja merkityksellisyydellä. Olennoista se, joka kasvaa vielä isonakin eteentuleviin samoilla eväillä. Sama se, örkki tai eliö, isona iso tai pieni, kunhan kuluva hetki ja kuuluvat asiat ovat korvamerkittyjä määritelmillä merkityksellisyys ja aitous.

En ihmeellinen fauni. En uskalias yksisilmäinen. Mutta riittävän rohkea otus päätöksiin, jotka välttävät hukkaelämää. Olennoista niin urhea, että merkityksellisyyttä pystyy hetken etsiä ja muun kuin aidon voi ohittaa. Enkä satavuotisen viisas velho, vaan näillä vuosilla riittävän järkevä ymmärtääkseni jättää maailmat, joissa ei ole sijaa olla osa merkityksellisyyttä.

Kaikkea muuta kuin ritari. Päätöksestään haarniskan romukasaan heittänyt elämän edessä haavoittuvainen olento. Elollinen oman aidon elämänsä merkityksellinen yksilö.

blogi174.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s