aamuajatukset

Sivellin, joka ikävöi liikettä.

Olen kasa sanoja, jotka kaipaavat säveliä.
Olen valokuva, jonka näkee vasta kehyksissä.
Olen liekki, joka syttyy vain hämärässä.
Olen sivellin, joka ikävöi liikettä.
Olen kello vasta viisareilla.

Muutoin olen langaton villasukka.

Mitä ajatuksilla tulisi tehdä? Minä nimittäin ajattelen ajatukset liian usein pois. Tukahdutan alkavat ideat ajattelulla eivätkä ne ehdi nähdä päivänvaloa. Eikä kukaan ehdi kuulla niistä. Enkä itse lopulta edes hetkeä ehdi uskoa niihin. Olen kuin kasa sanoja, jotka kaipaavat säveliä kertomaan, kuinka ajatukset lauletaan ulos niistä itsestään. Kuinka itseä toteutetaan.

59640483_2365855193627666_95854354262654976_n.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s