Uncategorized

Syytä juhlaan!

Ai olenko katsonut kelloa? No joo, puoli yhdeksän on minulle jo miltei päivää – parantumaton aamuvirkku kun olen. Tavallisesti kömmin sänkyyn iltaisin viimeistään sitten, kun Huippiksen (tai Maajussille morsiamen) lopputekstit lävähtävät ruutuun. Olen kyllä kouluttanut Ässänkin siihen, että pään on oltava tyynyssä niihin aikoihin 😉
Olen hyvä nukkuja, nukun kuin pieni porsas. Viime yönä ei nukkumatti kuitenkaan tullut ja syykin on ihan selvä: kaverit on kutsuttu koolle ja juhlimme tänään (tosin pari päivää etukäteen) MINUA! Kerrankin heitän vaatimattomuuten pyykkikoppaan, olenhan synttärisankari!
Jotenkin nämä kaikki valmistelut ovat jääneet viime tinkaan: herkkujen osto, loppusiivous, koristelu (pökertymisvaara ilmapallojen puhaltamisen vuoksi) ja kakun väsääminen (kiitos Pirkka ja valmiit kakkupohjat) kuuluvat ainakin to do -listalle. Ai niin, ehkä pitäisi omalle nassukallenikin tehdä jotain, etteivät vieraat vallan pelästy.

Nyt saa jo ihan luvan kanssa höyrytä ja hössöttää joulusta – onhan ensi sunnuntaina ainakin minun laskujeni mukaan ensimmäinen adventti (ja syntymäpäiväni!). Kävinkin eilen katsastamassa Helsinkin keskustan joulukadun ja -valot. Kyllä tuli sellaiset joulufiilikset, että pipareita on saatava pian pöytään! Jotenkin taantuu taas ihan viisivuotiaan tasolle, kun katselee vanhaa tuttua Stockan jouluikkunaa.
Tulihan sitä käytyä kaupoillakin. Etsinnässä oli jokin baariin ja juhliin kelpaava, mutta arkikäyttöönkin muuntuva hame tämänpäiväisiin pippaloihin. Ajatuksissa oli alunperin pikkumusta, mutta ajatukseksi se sitten jäi. Kiertelin Vilat, Mangot ja Verkut, City-käytävän uuden italialaisen vaatekaupankin katsastin (olisiko ollut Promid tai sen tyyppinen), mutta missään en kohdannut sitä oikeaa. Meinasi todella jo epätoivo iskeä – ja sitä tapahtuu minulle harvoin tällaisessa tilanteessa. Yleensä ei ole minkäänlaisia ongelmia löytää ihania vaatteita (hehe)! Stockan Christelle & co -osastolla se sitten tapahtui: pam. Ei siihen tarvittu kuin yksi nopea vilkaisu ja nyt luonnonvalkea, pitsinen hame roikkuu onnellisesti huoneessani henkarissa. 🙂

Nyt kaikki järkkäämään kaveriporukalla pikkujouluja, joulukorttitalkoita ja saunailtoja! Joulunalusaika on oiva tekosyy kokoontua yhteen ja juhlia pimeys ja masennus unholaan. 🙂
Meikä tyttö lähtee nyt järjestelemään juhlahumua!
PS. Vähänkö olen ylpeä itsestäni – tai oikeastaan teistä! Pari uutta ihanaista on liittynyt lukijapaneeliin. Laittakaapa ihmeessä postausehdotuksia, jos sellaisia on. Voin vaikka toteuttaa ne joululahjana teille! 🙂
PPS. Pieni lisäys kiireen keskellä: klo 15 ja olen melkein ajanut ojaan ja saanut parkkisakot, ilta menee varmasti nappiin..!

2 vastausta artikkeliin “Syytä juhlaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s