Uncategorized

Aamuvirkkunen

Kerrassaan ihanaa näin aamulla istua täällä viltin alla, villasukat jaloissa, kuuma teekuppi (tai oikeammin roiboskuppi ;-)) kädessä, muutama juustoruisleipä kaverina ja katsella ikkunasta lumisadetta ❤ Vaikka kylmyys ei olekaan kaverini, niin on se ihan kiva, että pääsee edes kerran talvessa pulkkamäkeen. Veikkaan, että päivä, joka alkaa näin rauhallisissa merkeissä, jatkuu varmasti yhtä mukavasti. Pieni meditaatiohetki vielä, niin olen valmis päivän koitoksiin – joita riittää ainakin koulun saralla 🙂

Rakkaudella tehty aamupala maistuu aina paremmalta. Tässä jokunen päivä sitten vein Ässälle aamupalan sänkyyn. Mielestäni on mukavaa aina välillä tehdä pieniä ylläreitä ja hemmotella pikkujutuilla. Sellaisia ihan pieniä juttuja, jotka saavat hymyn kasvoille ja piristävät tavallista päivää.

”Ässän erikoinen” aka ”Jättis” eli kerrosvoileipä paahtiksista. Sisälle voi laittaa kaikkea maan ja taivaan väliltä, useimmiten mennään kinkku-juusto-combolla 😉 Koko komeus lykätään noin puoleksi minuutiksi (usko pois, se on tarkkaa!) mikroon niin, että juusto ehtii sulaa hiukan. Yritän myös ujuttaa mukaan ainakin hieman kasviksia ja/tai hedelmiä, joiden syönti Ässän osalta on aikas vähäistä. Kerran yritin opettaa lautasmallia, tiedättehän puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa, mutta tuloksena oli nälkäinen mies jo puolen tunnin päästä ruokailusta:-D
Nyt on hipsittävä pukemaan päälle ja aloitettava päivän touhut – eivät ne koulutehtävät haaveilemalla (tai bloggaamalla) tule tehdyksi! Ihanaa päivää kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s