Uncategorized

Henkistä valmistautumista

Päätettiin ystäväni kanssa alkaa nyt jo valmistauminen tämän vuoden penkkareihin. Meillehän nämä ovat jo toiset pukukarnevaalit. Keksittiin varmaankin jo puoli vuotta sitten, että ollaan Sherlock Holmes ja Watson – minä saan kunnian olla rakas Watson. Hups, sovittiinko me, että pidetään salaisuutena se, miksi pukeudutaan? Njaa, luotan, että te osaatte pitää salaisuuden 😉

Kuitenkin, me otamme tämän tosissamme ja haluamme olla uskottavia, haha. Siispä minut piti perehdyttää roolihahmooni ja kuinkas muuten se kävisikään kuin katsomalla Jude Lawin tähdittämä Sherlock Holmes -leffa. Veikkaan, että minusta ei saada aivan yhtä komeaa kuin Jude, mutta lähelle kuitenkin…;-) Ystävälläni jos kenellä on ”kirppissilmä” eli hänellä todellakin on taito tehdä mahtavia löytöjä kirppiksiltä. Kuvassa näkyvän Watsonin harmaan puvun (housut, takki, liivi) hän oli löytänyt niinkin mitättömällä hinnalla kuin 7 euroa! Puvun vanha omistaja oli varmaankin ajatellut, että potentiaalinen ostaja olisi ehkäpä keski-ikäinen mies tai vanhempi herra – ei niinkään nuori nainen. Hieno asia kirppiksissä onkin juuri se, että itselle täysin turha roskiskama voi toiselle olla mahtava löytö, suorastaan aarre! 🙂

 Kelpuutettiin me Ässäkin mukaan leffailtapäiväämme tuomaan miehistä näkökulmaa henkiseen valmentautumiseemme, heh. Leffaevääksi (karkkivuorien sijaan) tehtiin lämpimiä voileipiä uunissa. Kätevää, nopeaa ja herkullista! Tällaisia leffahetkiä pitäisi pitää useammin, jotenkin niiden järkkääminen tuntuu aina vaan niin hankalalta: miten sovitat kaikkien aikataulut yhteen, kenen luona isokin porukka voi kokoontua jne. Meillä oli kuitenkin superkivaa ihan vain kolmistaan, ei aina tarvitse kutsua koko ystävärinkiä 🙂
Olen niin valmis lähtemään katsomaan uusinta Sherlockia leffateatteriin! Ykkönen oli nimittäin hyvä, yllättävän hyvä, sillä odotukseni eivät olleet kummoiset. Ollaan Ässän kanssa kerran aiemmin vuokrattu kyseinen leffa, mutta luovutettiin jo alkumetreillä (itse muistaakseni nukahdin…).
Minä lähden nyt hiomaan Watson-kävelyäni, haha. Ja selvittämään matematiikan salaisuuksia –  ehkäpä Sherlockin avustuksella?
Mukavaa loppiaista, ylimääräistä vapaapäivää teille työläisille ja koulussa jo ahertajille!

2 vastausta artikkeliin “Henkistä valmistautumista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s