Uncategorized

Tassua toisen eteen

Heissulivei! Täällä kirjoittelee (lumesta) läpimärkä lenkkeilijä. Olen niiiin innoissani, koska tulin juuri lenkiltä ja tein toistamiseen oman lenkkeilyennätykseni, eli juoksin pisimmän matkan ikinä näinä parina vuotena, kun olen lenkkeilyä ”tosissani” harrastanut. Ei matka nyt mitään maratonia lähentele, mutta kuitenkin. Olisi kiva joku kerta mitata matka, kunhan vain joku (äiti) sponssaisi sykemittarin tai vastaavan…:-D Kepeästi tosiaan nousi jalka, vaikka lumen ja rännän sekoitusta tuiskusi oikein urakalla ja aiemmin koulussa huitelin liikkatunnillakin.

Asiasta kolmanteen. Eilen oli muuten 10. päivä, eli minun ja Ässän päivä. Vietettiin sitä kuitenkin jo etukäteen sunnuntaina, koska viikot on aina niin kiireisiä, eikä kiireessä ole mukava alkaa väkisin keksimään jotain ekstrahauskaa. Alunperin suunnitelmana oli lähteä lauantaina Helsinkiin luistelemaan Rautatien torille ja sitten kahville Javaan, mutta sattuneesta syystä kaikki menikin mönkään… Noh, sunnuntaina käytiin sitten meidän järvenpääläisten ihkaomassa elokuvateatterissa katsomassa New Year’s eve. Olin halunnu nähdä sen jo aiemmin, mutta silloin Flamingossa tyttöjen kanssa se ei onnistunut, koska leffa oli loppuunmyyty.
(Täytyy nostaa tässä erikseen esille nuo kuvat ylhäällä, jotka äiti otti sunnuntaina. Nimittäin äiti on kehittynyt ihan valtavasti kuvaajana! 😀 Joo-o olen pakottanut räpsimään kuvia. Muistan ensimmäiset kuvat. Ne olivat nimittäin niin hirveitä, ettei niitä varmaan sietäisi täällä edes mainita, mutta nuo kuvat yllä ovat jo okei! Vai mitä olette mieltä? Hyvä mamu! <3)

Itse elokuva oli sellainen heitä aivot narikaan -pläjäys. Se ei sykähdyttänyt sisintäni tai nostattanut suuria tunteita, mutta oli omiaan viemään ajatukset hetkeksi pois arjen hektisyydestä. Ja olihan se vähän romanttinenkin, hihi. Toivottavasti minäkin saan joskus ajella prameilla heppakärryillä hienossa hameessa treffeille (vinkvink) kuten S-J Parker leffassa…;-) 

Loppuun vielä pieni saarna. Voi luoja, ihmiset, etenkin te aikuiset! Olisi ihan mukavaa, että opettelisitte edes jonkinlaiset ruokailutavat, ennen kuin tulette mässyttämään ruokianne julkiselle paikalle. Noin niin kuin ihan muita ihmisä ajatellen. Mikään ei voi olla inhottavampaa, yökötyksen nostattavampaa, kuin se, että aikuinen mies kauhoo kaksin käsin poppareita suuhunsa mässyttäen ja rouskuttaen ja äännellen niin, että leffan äänetkin peittyvät herran maiskutuksen alle. Yöks. Oli ihan hilkulla, etten kääntynyt ja ojentanut tuota sivistymätöntä moukkaa sanoisinko.
Noin, huh, jo helpotti tämä purkaus 😀
Nyt kannattaa olla Järvenpään lukiolainen! Ai miksi? Voin tulla kertomaan sen huomenna, jollet jo arvaa 😉 Mukavaa loppuiltaa teille ihanaiset (ja miehet)!
xx ET
PS. Joulu tosiaan on nyt ohi virallisesti, kun kuusikin sai lähtöpassit, sniff (sinne meni viiskymppiä..). Aika alaston oli varmaan kuusen olo, kun se oli saatu heivattua takapihan ovesta ulos. Siltä se ainakin näytti. Alastomalta. 😦

Onneton tähti keikkui vielä latvassa. Ensi jouluna taas!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s