Uncategorized

Pressailua ja politiikkaa

Täällä kotona olen heilunut koko päivän, käynyt vähän juoksemassa ja sen sellaista. Miksi en ollut koulussa? Njaa, meillä alkaa tänään koulu vasta klo 19 😉 Ylpeänä voin kertoa, että Järvenpään lukio järjestää yhdessä Ylen kanssa presidentinvaalipaneelin, joka tulee siis suorana telkkarista tänään klo 21. Ei kun vain bongailemaan tuttuja kasvoja!
Aika ainutlaatuinen tällainen tilaisuus sanoisinko. Kuulemma vastaavaa tapahtumaa yhtä suuressa mittakaavassa ei ole ikinä Suomessa ennen järjestetty, joten senkin puolesta aika uniikkia. Pari asiaa tässä vaan aiheuttaa ongelmia: a. vessassa ei saa käydä koko sinä aikana, vaan on jökötettävä jalat ristissä paikoillaan, vaikka mikä hätä tulisi (apua, aineenvaihdunta pysähdy) ja b. me päästään lähtemään kotiin vasta joskus puolen yön aikaan, kun kaikki häslinki on ohi (apua, olen sitten se siellä telkkarissa, joka kuorsauksellaan keskeyttää Soinin). Onneksi huominen on hienosti sanottuna etätyöpäivä eli käytännössähän se tarkoittaa sitä, että kaikki opiskelijat vetelehtivät kotona koko päivän ;-D

Mutta nyt lähden kaunistautumaan, sillä kun kerta telkkariin pääsee, niin pitäähän sitä vähän tälläytyä. Jospa se Saulikin vähän hymyilisi. Minulle. Haha. Pukukoodi oli kylläkin ”tavalliset kouluvaatteet”, joten ehkei mitään kovin paljettista ainakaan…

Bongailkaa tuttuja telkusta!

xx  ET

PS. Täältä pääset katsomaan trailerin illasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s