Uncategorized

Tulin vain ilmoittamaan…

…että olen tällä hetkellä superiloinen!
Hou hou! Nyt on fiilis, että elämä rullaa taas vaihteeksi mukavasti ja varsinkin tänään on tuntunut erityisen onnelliselta! En oikein osaa eritellä (analysoida, pohtia, argumentoida… jep kaksi viikkoa tekstitaitoon) minkä vuoksi. Ehkä rauhallinen aamiainen ja aamu äidin kanssa, Kulmis-miitti pitkästä aika rakkaimpien ystävien kanssa ja ensi viikon suunnitelmat heidän kanssaan ainakin osaltaan saivat mielialan kohoamaan korkeuksiin 🙂 Ja tietysti se, että kertaakaan ei tarvitse enää herätä kahdeksaksi kouluun (ennen kuin jatko-opiskelu kutsuu)! Jotenkin kahvia siemaillessa ystävien ympäröimänä tuntui niin onnelliselta, että olisi tehnyt mieli huutaa koko maailmalle, miten ihanaa elämä (sittenkin) on! Mikään ei rajoita minua, voin tehdä mitä haluan ja ennen kaikkea pystyn ihan mihin vain.

Korostan, että edellinen kuva ei ollut mikään kannanotto. En ole vielä todellakaan päättänyt, ketä äänestän, kumpi vai kampi. Törmäsin vain sattumalta kyseiseen kuvaan ja mielestäni se on aika osuva jollain tapaa – ihan näin neutraalista näkökulmasta 😉
Extra-ihanaa päivää kaikille!
xx ET

2 vastausta artikkeliin “Tulin vain ilmoittamaan…

  1. Mulla oli myös mahtavin päivä pitkiin aikoihin, miitin jälkeen musta tuntui että oikein hehkuin hyvää tuulta 🙂 mutta kaikista mahtavinta on se, että sulla on ollut myös hyvä päivä – oot ansainnut kaikkea positiivista mitä saattaa keksiä. Halaus ❤

    Tykkää

  2. Voi ihana Marma ❤ Oon onnellinen, että meidän tapaaminen piristi myös sun päivää ja jaksamista töissä 🙂 Voitat varmasti sen tähtimyyjä kisan vai mikä olikaan!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s