Uncategorized

Förlåt…

Apuva, apuva, apuva ja nöyrimmät anteeksipyynnöt!!! Kamalan, hirveän pitkä postaustauko, I know 😦 Asiat nyt on olleet vaan sillä tavalla, että koulu on painanut niiiiin hirveästi päälle (joojoo aina kaikilla sama selitys), että en yksinkertaisesti ole jaksanut käyttää sitä pientä vapaa-aikaa illalla postausten kirjoittamiseen ja kuvien ottamiseen. Vastoin perusluonnettani en ole ottanut tästä blogijutskasta kuitenkaan mitään stressiä, sillä ajattelin, että kyllä te ymmärrätte. Kaikesta muusta sen sijaan olen murehtinut alkaen aina epäsymmetrisistä ruisleivistä aamupalalla, joten pieni epäonnistuminen blogin suhteen suotakoon minulle. 
Niin tosiaan, olen onnistunut sössimään useampia asioita lähiaikoina: hyvänä esimerkkinä eilinen äidinkielen tekstitaidon yo-koe -.- Arvatkaa vaan, kenellä meni ajatukset taas puuroksi (paremminkin velliksi), enkä saanut vastattua mitään järkevää mihinkään tehtävään. Kunhan nyt läpipääsypisteet rääpisi kasaan. Esseekoetta odotellessa… Taisi tuo eilinen koe ottaa muillekin aika koville, mitä nyt keskustelin parin ystävän kanssa. Eräs kaverini oli loppupuolella koetta selvitettyään jo kaksi tehtävää pyörtynyt (kyllä, siis ihan oikeasti kupsahtanut tuolilta alas liikkasalin lattialle), ja opettajat olivat sitten hänet raahanneet pukuhuoneeseen selviämään (ei, alkoholilla ei ollut vaikutusta ainakaan minu  tietojeni mukaan:D vitsivitsi). Aikamoista, ei siinä voi paljon edes harmitella, että kolmas vastausteksti jäi puolitiehen.

Nämä tämän postauksen kuvat ovat siis sieltä Radisson Blu -hotellista Helsingistä, jossa vietettiin Ässän kanssa se viikonloppu pari viikkoa sitten. Oli ihan mukaisa miniloma, huolimatta siitä, että pieni flunssantynkä iski juuri sinä yönä hotellissa (niin minun tuuriani!!!) ja nokka valui hotelliaamupalalla kuin Niagaran putous:D

Meillä oli varmaan paras huoneen sijainti: suoraan ikkunasta näkyi Tennari ja Kamppi:)

Tollaset ledvalot voisi olla ihanat omassa kämpässäkin. Ässän mukaan ei ole kovin vaikeat asentaa ja ovat lisäksi ekologinen vaihtoehto! Maaliskuussa on tarkoitus laittaa opiskelija-asuntohakemuksia vetämään, jänskää!:)

Erikoishetket vaativat erikoisjuomat: Pepsi Maxia hienostaa lasista heh:D Muita Pepsi Maxin suurkuluttajia?

Kuten nassukasta näkee, niin ihan terveiden kirjoissa en ollut. Onneksi tuo flunssanpoikanen menikin aika nopeasti ohi, eikä kehkeytynyt edes kuumeeksi asti. Nyt jännään sitten koko tämän viikonlopun saanko tuon äitiin iskeneen pöpön. Tiistaina nimittäin edessä on ruotsin kuullunymmärtäminen ja se ei ole mukava juttu, jos korvat ovat silloin tukossa:(  

Hotellihuoneen näkymät
Muttamutta, eiköhän tässä ole nyt höpisty tarpeeksi taas tähän yhteen postaukseen. Nyt suuntaan salille päin: nimittäin Ässä teki minulle saliohjelman. Tavoitteena siis tehdä lenkkeilyn ja muun aerobisenliikunnan ohessa myös lihaskuntoa hiukan. Voi olla, että annan bodariveikkani vielä fiksata ohjelmaa hiukan, saa nähdä:) Voin vaikka esitellä ohjelman teille sitten tulevissa postauksissa.
Ai niin muuten: olen tehnyt muutamia vaatehankintoja parin viime viikon aikana, kuten esimerkiksi ihanan keväisen, kukallisen hameen Henkasta ja Maukasta (oi kevät tule jo!). Yritänpä kuvata napsia kuvia huomenna, jos valoisaa aikaa vaan riittää:) Oletteko te tehneet jo kevätvaatehankintoja?
xx ET
PS. Hyvää myöhäistä nimipäivää kaikki ELINAT!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s