Uncategorized

Vaaleanpunaisia prinsessoja

Joskus saa lapsettaa, eiks niin? Taannuin tässä eilen taas pikkutytöksi, kun lähdettiin äidin kanssa Hartwallille katsomaan Disney On Ice -jääshowta. Takataskussani on pari puolustusta siltä varalta, että joku ajattelee tämän olevan ”siis vähäx noloo” 😀 Ensinnäkin a. tää on äidin ja minun yhteinen traditio since 1997 (paria väliin jäänyttä vuotta lukuunottamatta, kun äiti ei suostunut lähtemään katsomaan Toy Storyä, snif) ja b. vaikka kohdeyleisö koostuikin pääasiassa vaaleanpunaisista, napaan asti yltävistä prinsessoista (ja minäkö en ole vaaleanpunainen prinsessa??? Pituutta nyt on muutama (kymmen) sentti enemmän) ja heidän stressaantuneista vanhemmistaan, esitys oli oikeasti tosi hieno erikoisefekteineen ja taitavine luistelijoineen:) Ai niin ja cee kohta: voin avoimesti julistautua Disney-faniksi! Leijonakuningias ykkönen on kaikkien aikojen paras piirretty<3, vaikka Mufasan kuolema on aina yhtä järkyttävä.

Hillitsin itseni (tällä kertaa) ja tyydyin ihastelemaan prinsessakruunuista, pehmoista ja taikasauvoista notkuvia kojuja. Tollanen Minni-pehmo omasta sängystä löytyykin jo (siis joojoo, ostettiin se joskus vuosia sitten, hehe).

Lampun henkihän se siellä ja Aladdin!

Kuinka romanttista<3:D
Noi seitsemän pientä kääpiötä olivat hauskoja – hauskempia kuin vieressäni istunut Nuhanenä tai oikeastaan Jörö – äh, no niiden sekoitus:D

En ihan hirveesti jaksanut panostaa ulkoiseen olemukseen, mutta valkkasin päälle silti uudet farkkuni, joista taisin mainita jo aiemmin. Ihan älyttömän hyvät jalassa, ei purista vyötäröltä sisäelimiä ruttuun. Merkki on muuten Object (Vero Moda). Ehkä totuttelen taas pikku hiljaa käyttämään farkkuja, saa nähdä… Korkkasin myös joululahjaksi saamani italialaisen kiiltonahkalaukun ja täytyy sanoa, että rakastan sitä päivä päivältä enemmän<3

Ette usko millaisissa tunnelmissa viime päivät on mennyt. En ole nukkunut montaakaan tuntia perjantain jälkeen, vaan olen vain itkeskellyt sitä tekstitaitoa, jonka sössin ihan täysin. Olen niin hemmetin pettynyt itseeni ja siihen, että annoin itseni panikoitua, yäääääh. Ehkä tämä pettymys helpottaa päivien vuosien kuluessa, toivottavasti…:(
Dodiin, nessut kouraan ja lenkille. Millaisissa tunnelmissa teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? Toivottavasti rutkasti iloisemmissa kuin omani:)
xx ET
PS. Olin muutes ihan out tuolla kaikkien prinsessojen keskellä, koska en ole tutustunut Disneyn uusiin prinsessaelokuviin (Prinsessa ja Sammakko sekä Tähkäpää, guuglasin), enkä tunnistanut shown kaikkia hahmoja. Nyt täytyy skarpata!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s