Uncategorized

Ystävien päivä

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!<3

Oma aamuni ei tosin alkanut kovin ruusuisissa merkeissä. Huonosti nukutun yön jälkeen (äiti valvotti yskimällä koko yön niin paljon, että se kuului kahden oven läpi) heti kahdeksalta oli tiedossa ruotsin YO-kuuntelu. Ei hajuakaan, miten se meni, mutta hälläväliä (sanonko minä todella hälläväliä?!?). Onnistuin karistamaan ruotsin päästäni, enkä ruvennut sitä sen enempää murehtimaan. Suuntasin nimittäin kodin kautta Kulmikseen lemppari tytsyjen kanssa juhlistamaan ystävänpäivää. Syötiin hiukan lounasta (tai toisille se taisi olla aamupala:D) ja höpistiin niin paljon, että kittasin pari lasia kokista siinä sivussa suun kuivumisen estämiseksi heh. Kolme ja puoli tuntia vierähti hirmu nopsaa:)

Marman antamassa kortissa on selvästi meidän kuvat:) Arvaatko kumpi on kumpi?

Kristan (tai sen siskon) ihanat korvikset:)

Omilla kasvoillanikin on taas hymyntapainen havaittavissa. Ystävien seura tekee ihmeitä – ihan jokainen päivä, vaikka ei olisikaan ystävänpäivä!
Kop, kop, kop. Toivon todella, etten tule kipeeksi:( Liikaa kivoja juttuja tälle viikolle. Pöh. Tänään on tarkoitus vielä suunnata tallille koulutunnille, mutta ensin valmistamaan päivällistä ja hoivaamaan pipiä äitiä:D
xx ET

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s