Uncategorized

Muisteloita

Ei vitsi, olen kuluttanut nyt viikonloppuna ison osan ajasta koneella istuen ja selaillen eri blogien vanhojen tanssi -postauksia. Rakastan niin sitä pukuloistoa! Hiukan haikea olo, kun ajattelee, miten nopeasti aika on vierähtänyt. Omista vanhoistani on jo kaksi vuotta! Muistan vieläkin sen jännityksen:D Sekä erityisesti sen huonosti nukutun yön, kun makasin liikahtamatta sängyssä ja varoin sotkemasta juhlakampaustani heh. Noina kahtena päivänä tunsin itseni todellakin prinsessaksi:)

Hyviä uutisia muuten: kiitos antibioottikuurin olen jo melkein terveiden kirjoissa, jei!:) Hiukan valoa siis lumituiskun keskelle. Täällä ainakin pyryttää lunta ihan kiitettävästi. Huomenissa pääsee taas lenkille viiden päivän tauon jälkeen. Alkaa juoksujalkaa jo vipattaa;) Tänään en vielä uskaltanut lähteä, sillä niin paljon on flunssien jälkitaudeista keuhkottu. Lisäksi antibiootit vetävät olon hiukan veteläksi.

Teen näin julkisesti myös lupauksen, että huomenna tartun taas koulukirjoihin ja jatkan YO-urakkaa. Penkkareiden ja sairastelun vuoksi opiskelu kun on ollut hiukan tauolla;D

Laskiaispulla hillolla vai mantelimassalla? Tiistaina vissiinkin on virallinen laskiaistiistai, mutta kai sitä nyt viikonloppuna voi jo pullia syödä! Itse liputan mansikkahillon puolesta:)

xx ET

2 vastausta artikkeliin “Muisteloita

  1. aivan älyttömän nätti puku! omanikin oli vaaleanpunainen, jotenkin se oli must-juttu tuolloin, että puvun pitää olla mahdollisimman prinsessa :))

    ps. laskiaispulla mantelimassalla nykyään! 😀 ennen se oli hillolla, en tiedä mistä moinen muutos..

    Tykkää

  2. Oi kiitos! Jep, en edes harkinnut muuta kuin vaaleanpunaista:D Harmi vain, kun sille ei ole ollut noiden tanssien jälkeen käyttöä ja tuskin kovin paljon tuleekaan. Myymistä olen harkinnut. Ja ehkä se on se ikä, mantelimassakin alkaa maistua – itselläni ainakin;D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s