Uncategorized

Lenkkipolut kutsuvat taas!

Uusi viikko on hyvä aloittaa terveenä. Hyvä juttu antibioottikuurissa on ollut, että lääkkeet tehosivat pikavauhtia, mutta huonona puolena niiden tuoma väsymys ja löysä olo. No mutta en antanut sen häiritä itseäni, vaan vetäisin lenkkitossut jalkaan aamupäivällä (toisille klo 9 on aamu, mulle aamupäivä:D) ja painelin kinosten keskelle. Kyllä huomasi, miten kroppa ja ennen kaikkea mieli olivat kaivanneet liikuntaa. Viiden päivän tauko on tuntunut vähintäänkin kuukaudelta!

Piti ottaa muutama tanssiaskel ihan testatakseni vieläkö lima kurkussa pistää yskittämään. Lenkiltä oli kuitenkin tarkoituksena selvitä tukehtumatta…;) Yskänlääke (joka muuten muistuttaa mua vuoden takaisesta uudesta vuodesta ja salmarista) oli tepsinyt – en siis turhaan yökkinyt sen makua!

Positiivisena juttuna pidän myös sitä, että enää ei tarvitse kuunnella Radio Vegaa neljääkymmentäviittä minuuttia, vaan voi hölkytellä Lady Gagan ja muiden radiohittien tahdissa. Vaikka eihän se ruotsin kuullunymmärtämisen harjoittelu toki pahaa tee ainakaan meikäläiselle. Ehkä joskus jopa kykenen vielä keskustelemaan 3 ja 6-vuotiaiden serkkujeni kanssa – mutta ensin tosiaan lisää sitä Radio Vegaa 😉

Joku jäi nuokkumaan sohvalle, kun painelin ulos lenkille. Vilin puolustukseksi voin tosin sanoa, että oltiin me käyty aamulla aiemmin nuuskimassa ulkoilmaa pissilenkin merkeissä. Niin siis itse en nuuskinut, enkä pissannut. Paha tapa puhua aina meistä😀

Päiväni jatkui pinaattikeitolla ja raejuutsolla nam. Mulla oli pitkään viha-rakkaussuhde pinaattikeittoon. Söin sitä yhteen aikaan ihan tosi paljon ja yksi kaunis päivä tuo herkku alkoikin tökkiä. Tulin jo sen ajatelemisesta huonovointiseksi:D Samalla olisin kuitenkin halunnut ihan hirveesti tykätä siitä. Erehdyin monesti ostamaan keittoa, mutta joka kerta piti kipata se parin lusikallisen jälkeen roskiin. Noo nyt näyttää, että meistä on tullut taas ylimpiä ystäviä.
Kuten aiemmin lupasin, olen yrittänyt nyt ottaa itseäni niskasta kiinni koulujuttujen suhteen. Laskin lounaan jälkeen vanhoja prelejä ja kohta hyökkään varmaan ruotsin kieliopin kimppuun. Jätin kuvat ottamatta, sillä en halua masentaa niillä itseäni enempää, enkä varsinkaan teitä heh.
Lukuiloa itse kullekin!
xx ET

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s