Uncategorized

Haaste!

Eksyin taas jotenkin ihan vain vahingossa vaatekaupoille, vaikka minun ja äidin pitäisi tosiaan olla sillä säästökuurilla. Alunperin menin ihan vain katselemaan eräitä rusettishortseja tarkoituksena ihan vain sovittaa JOS ne sattuisivat olemaan kivat päällä. Ei, en oppinut tällä reissulla kuinka sanoa myyjälle ei kiitos, enkä sen koommin säästämistä. Sen sijaan opin (taas!), että, jos silmään sattuu jotakin aivan kertakaikkiaan ylitsepääsemättömän ihanaa, vieläpä omassa koossa, on se paras ostaa saman tien kaupasta kuljeksimasta. Muutoin voi olla varma, ettei seuraavalla kerralla sitä omaa kokoa enää ole jäljellä. Tällainen oli siis myös punaisten rusettishortsien tarina:( Mutta onneksi bongasin jotakin vielä ihanampaa, jos mahdollista! Oijoi, nyt henkarissa roikkuu odottamassa lumien sulamista lohenpunainen, keveä ja ohut kevätponcho<3 Voin jo nähdä itseni hyppelemässä se päällä ja tennarit jalassa pitkin kevätkatuja. Malttakaa huomiseen, räpsäisen jonkin kuvan huomenna. Tai käykää ostamassa oma VeroModasta;)

Sallikaa minun nauraa…

Kipaisin heti aamusta eilen salille. Tällä kertaa en crossailemaan ja polkemaan, vaan tekemään lihasjuttuja. Jep, lihakseni ovat niin surkeat lähtien ihan käsistä ja vatsasta, lukuunottamatta ehkä jalkoja, että kroppa melkein huutaa punttistreeniä. Tästä lähtee siis lihakset kuntoon kesäksi -haaste. Ajattelin, että voisin täällä blogissa kertoilla edistymisestä ja treenaamisesta. Ties vaikka joku siellä ruudun toisella puolellakin innostuisi. Sillä tavoinhan voitaisiin motivoida toinen toisiamme! Mutta siis korostan, että ainakin minun on lähdettävä ihan nollasta. Tavoitteena voisi olla nyt aluksi vaikka hauikset 6kg (eilen jaksoin hikisesti juuri ja juuri tehdä viidellä kilolla):D Itselleni on ainakin toitotettu, että mieluummin hieman pienemmillä painoilla, mutta niin, että liikkeet tulee puhtaasti tehtyä. Liian suuret painot ja epäpuhtaat liikeradat tekevät vain hallaa kropalle, muistakaa se!
Olihan se hiukan noloa tehdä siellä habamiesten seassa minipainoilla, mutta jostain se on aloitettava. Kuka ottaa haasteen vastaan?
Oma ohjelmani on  ihan peruskauraa, ainakin nyt alkuun. Myöhemmin voi sitten ehkä katsoa, josko lisäisi jotakin. Tavoitteena siis nyt alkuun saada kokonaisvaltaisesti lihaskuntoa parannettua koko kropassa. Isoveikkani on tehnyt ohjelman minulle ja voin kyllä sanoa, että hän jos joku tietää, kuinka tuloksia saadaan;) Mutta otan mielelläni vinkkejä vastaan – ja myös annan niitä (vaikka sitten konsultoituani veljeäni).

(Lämmittelyksi hiukan kuntopyörää)

Kyykky (tangon kanssa): 3×15, eilen tein 10 kilolla.
Jalkaprässi: 3×15, eilen 50 kg.
Penkkipunnerrus (käsipainoilla): 3×10, eilen oli ne 5 kg painot:D
Hauis (käsipainoilla): 3×10, se 5kg.
Vatsalihakset (osa kiertoja): 3×25 (en jaksanu ihan kaikkia, kun edellisestä päivästä oli vatsalihakset pikkuisen hellänä)
Selkälihakset: 3x 25, 5kg lisäpaino

Ohjelmaan kuuluu vielä, mutta en tehnyt eilen:
Maastaveto: 3×10
Talja: 3×15
Käsipainot sivuille: 3×15

Ja juu, pitäisi laittaa syöminen kuntoon. Muutoin tuloksia on kyllä turha odottaa. Itsellänihän ongelmana ei ole, ettenkö söisi terveellisesti, vaan emmänkin se, että söisin tarpeeksi (sattuneesta syystä). Eilen päivälliseksi vokkasin vihanneksia ja paistoin niiden seuraksi nakkeja + ruisleipää. Ihan herkullista ja helppoa:) Naposteluporkkanat ovat muuten oivia juurikin siihen naposteluhimoon. Myös minikirsikkatomaatit ajavat saman asian. Suosittelen testaamaan! Kunhan ette tee sitä virhettä, että otatte porkkanoita leffaevääksi. Kerran jouduin kärsimään siitä rouskutuksesta koko leffan ja arvaa olinko näääin lähellä räjähtämistä;D
Meitsi taitaa lähteä nyt ulos lenkille, aivan ihana ilma!!
Xx ET

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s