Uncategorized

Framtiden

Olen alkanut tässä lähiaikoina ihan oikeasti miettimään sitä muuttoa, joka loppukesästä edessä mitä luultavimmin häämöttää. Tajusin, että olen oikeesti aika pihalla joistakin käytännön jutuista. Siis toki olen ottanut selvää näistä kaikista tuista ja miettinyt raha-asioita. Kyllä minulla on hanskassa myös kaikki perustaloudenhoitoasiat, kuten ruoanlaitto, ruoan hintataso, pyykinpesu jne, mutta sen sijaan ei ole hajuakaan, miten (ja mistä) esimerkiksi sähkö- ja vesisopimus tehdään (kilpailutus?), tv-lupajutut yms? Sitten on otettava kaikesta itse vastuu. Samaan aikaan se tuntuu hiukan pelottavalta, mutta jollain tavoin se myös nipistelee mukavasti vatsanpohjaa: aloitan todella ihan oman elämän. Näen jo mielessäni, kuinka me parhaan ystäväni kanssa vietämme lauantai-iltaa siemaillen viiniä ja napsien juustoja & viinirypäleitä omassa kodissani. Niin aikuista. Jostain syystä viini nimenomaan kuuluu tuohon höpsöön kuvitelmaan, vaikka erityisemmin en siitä välitäkään – oikeastaan en yhtään, heh.

Käväistiin aiemmin tällä viikolla Ikeassa katselemassa (jo hiukan valmiiksi) kalusteita ja astioita, ylipäätään miettimässä, mitä kaikkea meiltä vielä puuttuu. Pelkään, että meillä saattaa tulla vielä pienoisia erimielisyyksiä asunnon sisustuksesta. Itseäni kun mielyttää kuvan tapainen hempeän vaalea(npunainen) sisustus. Ihastellessani vaaleanpunaisia lautasia, kukkaruukkuja ja purkkeja Ässä varovaisesti sanoikin, että ymmärräthän Elina ettei kaikki voi olla sitten vaaleanpunaista. Hahha. No en minäkään mitään täydellistä hattaraunelmaa haluakaan, voisi käydä pidemmän päälle vähän ahdistavaksi:D

Listattiin ylös kivoja sisustusideoita/kalusteita, jotka olisi kivoja omassakin asunnossa:
– Ledvalot (esimerkiksi sängyn päätyyn tai hyllyihin – samaan tapaan kuin hotelli-postauksessani)
– Kapeahko, korkea ruokapöytä + baarijakkarat (näen jo sieluni silmin, kun siemailen jakkaralla istuen sitä viiniä:D)
– Läpikuultavat, kevyeet verhot sängyn edessä (etenkin, jos asunnossa on alkovi)
– Ns. pöytälevy sängyn päälle (tositosi vaikea selittää, mutta toivottavasti tajuatte)
– Palapeilit
– Valkoinen peilipöytä (unelmani since 10 v. :D)
– Kaunis, katseenkestävä vaaterekki, joka samalla siis toimisi sisustuselementtinä

Ja lisäksi listasin hankittavaksi:
– Dekantteri
– Minipaistinpannu

Sain tämän prinsessakattokruunun äidiltä joululahjaksi. En tiedä oliko se vähän ”leikillään” annettu, mutta mielestäni se on silti ihana:) Ehkä vähän yliampuva, mutta mielestäni oikein ihana, jos muu sisustus on vastapainona rauhallinen ja vaalea. Pitää vaan saada Ässäkin vakuuttuneeksi sen ihanuudesta…

Ikeaan oli tullut paljon uutuuksia, jotka hämmästyksekseni olivat monet vaaleanpunaisia:D Arvatkaa vaan meninkö sekaisin? Nämä jälkiruokakulhot lähtivät mukaan, hintaakin oli vain vajaa kaksi euroa/kappale. Ässä osti myös meille supersöpöt minitarjoiluastiat – ihan minun ilokseni (itse ei ollut vakuuttunut niiden käytännöllisyydestä, huoh miehet), kun niin rakastan kaikkea pientä ja söpöä.
Tänään olisi tarkoitus pitää todellinen tyttöjen ilta ja lähteä lempparitytsyjen kanssa ulos tanssahtelemaan. Saa nähdä pysynkö hereillä, sillä molemmat ystäväni pääsevät töistä vasta puoli kymmenen aikaan (jolloin minä tavallisesti jo nukun sikeästi lämpimässä sängyssä)!
Xx ET

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s