Uncategorized

Valintoja

Hitsi, minä täällä vielä arvon lähteäkö ”etkoille” Ässän kaverille vai lusmuta kotona katsoen Putousta siihen asti kunnes lähden noutamaan tyttöjä töistä. Putouksen finaali houkuttaisi, mutta vaarana silloin on todellakin se, että väsähdän, enkä pääse siitä sohvalta enää ylös. Yhyy, Elina elämä on täynnä valintoja. Olisikohan nuo kaksi vaihtoehtoa mahdollisuus yhdistää: etkot telkkarin ääressä?

Ai, kumpaa sketsihahmoa äänestä(isi)n? Vaalisalaisuus. Noei, en vaan todellakaan osaa päättää (miten niin olen huono tekemään valintoja!?). Molemmat ovat huikaisevan hyviä! Ehkä kuitenkin soisin voiton välillä muullekin kuin Aku Hirviniemelle – niin hauska kuin tuo kaksimielinen pappi onkaan. Itsehän en oikeastaan seuraa mitään televisiosarjaa tai katso ylipäätään teeveetä paljon. Yleensä sivusilmällä iltaisin mutustaessani iltapalaa. Putous tekee kuitenkin poikkeuksen ja siitä yksinkertaisesta syystä, että se saa minut hymyilemään, nauramaan ääneen. Joten ei se töllöttäminen ihan hukkaan voi mennä – vatsalihakset kehittyvät;)

On muuten todellakin ärsyttävän kierolla tavalla hyvä tuo Robinin Frontside Ollie. Eihän se mitään ennennäkemättömän huikeaa musiikin ilotulitusta ole, mutta pirun tarttuva se biisi kyllä on. Tuon tuosta yllätän itseni hoilaamasta hei lainaa sun lautaaaa. Ja se ei ole kivaa:D

Xx Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s