Uncategorized

Motivaattoreita kenties

Ajattelin jakaa kanssanne eiliset Intersport-ostokset. Ken tietää, ehkä joku siellä ruudun toisella puolella saa kuvista inspiksen lähteä lenkille? Itse ainakin lähden aina intoa puhkuen lenkille ja salille, kun päällä on uudet juoksuhousut tai jalassa korkkaamattomat tossut. Sen verran tyyristä urheiluvaatteiden ostelu kuitenkin on, että on sitä motivaatiota haettava välillä muualtakin, heh.

Taisin viime postauksessa väittää, että ostamani lenkkarit olivat merkkiä Nike, kun ne todellisuudessa ovatkin Asicsen. Noissa on sellaiset geelipohjat, jotka tuntuivat aivan taivaallisilta jalkapohjaa vasten. Uskon niiden olevan hyväksi etenkin kantapäilleni, jotka välillä ovat kipuilleet. Kenkien ulkonäkökin miellyttää omaa silmää – ja sopii loistavasti uusien juoksuhousujeni kanssa! Saa nähdä raaskinko korkata tossut ennen lumien sulamista:)

Pinkkiä sen olla pitää – vaikka ne urheiluliivit olisivatkin vain paidan alla. Näiden hinta oli kohtuullinen, muistaakseni vajaa kolmekymppiä ja kaiken lisäksi tuntuivat päällä mukavilta. Inhoan puristavia urheilutoppeja, enkä minä rintavarustuksenkaan puolesta tarvitse mitään huipputiukkoja tukiliivejä (jos tiedätte, mitä tarkoitan;).

Naurattaa nämä jalkakuvat. Oli vähän hankaluuksia saada kuvatuksi järkevästi uudet Niken pöksyt. Ovat muuten niin elastiset, että tuntuu kuin ei olisi housuja ollenkaan päällä! Rakastuin täysin. Punteissa on lisäksi vetoketjut, joten kesähelteellä voi puntteja kääriä ylös, jos siltä tuntuu. Hinta keikkui muistaakseni 50 euron hujakoilla. Kyseiset juoksuhousut ovat kevään uutta mallistoa.
Housut olivat tänään testikäytössä salilla. Eivät puristaneet tai kirsitäneet sitten yhtään edes kyykkyjä tehdessä, joustoa siis löytyy! Liekö mielen tuotosta, mutta tuntui kuin sarjat olisivat kulkeneet paremmin kuin vanhoilla housuilla, hahhah.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s