Uncategorized

Himottaa

Tänä aamuna meinasin ihan oikeasti saada slaagin, kun eräs suikkasi suukon poskelle kesken unieni. Jäi selvittämättä, kuka se Harry Potterin näköinen (nainen?) oli, höh.
Tavallaan voin olla (tähän mennessä) torstai päivään aika tyytyväinen: olen käynyt lenkillä, siivonnut koko talon, käyttänyt koiran lenkillä x 2, noin niin kuin muutamia saavutuksia mainitakseni. Toisaalta, ihan hiukkasen tuntuu siltä, että olen touhunnut kaikkea muuta juurikin sen vuoksi, etten ole jaksanut ottaa kirjaa käteen ja päntätä kielioppia.
Noo, yritän minä aamulla laskea vanhoja ylppäritehtäviä netistä. Suurin kynnys tuntuu olevan se, että saan klikattua hiirellä sinne sivustolle…
…tosin taisin hairahtua väärille saiteille aina välillä joka laskun jälkeen, kuten kuvasta tarkkasilmäisimmät voivat havaita. Minkäs teet, kun laskut ovat netissä!
Olen nyt tällä viikolla käynyt jo kolmesti lenkillä ja joka päivä tuntuu, että kuivia asfalttilaikkuja ilmestyy jään alta lisää ja lisää, wuhuu. Kivaa lisätreeniä on tosiaan tuonut jäiset (ja hiekoittamattomat) kävelytiet: sitä löytää ihan uusia lihasryhmiä jaloista! Olen saanut vihaisia mulkaisuja autoilijoilta, koska olen silloin tällöin hölkytellyt menemään autotien reunassa, kun en kerta kaikkiaan ole pysynyt pystyssä kävelyteillä. Mutta saavat mulkoilla ihan rauhassa 😀 Ostoslistalla ensi talvelle on todellakin ne nastalenkkarit, täksi talveksi en viitsi enää niitä hankkia (pliis, ei takatalvea!).

Kieli keskellä suuta, ettei loppusuoralla lennä rähmälleen!

Todistusaineistoa: nurmikkoa näkyvillä! Oli pakko pysähtyä ihastelemaan kesken lenkin 😀

 Hei tosi kiva, kun lenkkireitti kulkee Mäkkärin ja ABC:n ohi. Mukavat bicmaccien ja kanahamppareiden tuoksut leijailee nenään ja vesi herahtaa kielelle. Toisaalta rasvaisten mega-aterioiden ajattelu saa kummasti jalan nousemaan keveämmin – ei sillä etteikö mättöruokakin silloin tällöin olisi sallittavaa ja perusteltua.

Vielä mennään vanhoilla tossuilla

Iltasella käväistiin kahvilla erään ystävän kanssa ja aika juoksi taas hirmuista vauhtia: pari tuntia vierähti hujauksessa ja velvollisuudentuntoisena oli pakko sanoa heipat, kun kello lähestyi kahdeksaa. Huomenna on kuitenkin taas aikainen herätys ja olisi jaksettava oikeasti pysyä sillä matikkasivustolla.
Nappasin muuten tänään asukuviakin ennen kahville lähtöä, mutta en jaksa millään siirtää niitä enää koneelle:D Palaan niihin ensi postauksessa.
Nyt nimittäin makaan liikuntakyvyttömänä sohvalla. Maha otti jostain itseensä. En tiedä johtuuko tämä älytön vatsakipu loppujen lopuksi maxista, jota ryystin taas vaihteeksi melkein pullollisen, vai päiväruoan soijabolognesekastikkeesta (herkkua, slurps), mutta joka tapauksessa päätin, että minun pakko yrittää taas vieroittaa itseni laittilimuista. Uskon, että osaksi maha menee juntturaan juuri niiden kittaamisen takia. Kuivia päiviä siis tiedossa…
Viime päivät, tai viikot, minulla on ollut niin kummallisia himoja, että alkaa jo ihan pelottaa! Tällä hetkellä himottaa siis aivan järjettömästi maksalaatikko! Meidän hauva syö ES maksista ja napsin aina pieniä maistiaisia omaan suuhuni samalla, kun laitan sille ruokaa kuppiin. Hassuahan tässä on se, että olen jo pitkän aikaa syönyt kasvispainotteisesti: kanaa silloin tällöin, mutta punaista lihaa en vuosiin. Vaikka aika paljolti se vamismaksis taitaa olla riisiä  ja vain minimaalinen osa sitä…maksaa.

Xx Elina

Ps. Kirjoitusvirheet ja ajatusvirheet annatte antanette anteeksi (korjailen aamulla). Aika väsynyt bloggailija täällä nimittäin silmät ristissä raapustaa tätäkin postausta:)

EDIT: Tuli yön aikana tosi huono omatunto ja oli pakko heti herättyäni tulla parantelemaan tekstiä (miten niin pakkomielteistä?):D Ja muuten, mahakipu on helpottanut, mutta maksishimo on ja pysyy. Kylmää, rusinatonta maksalaatikkoa mmmmm….

2 vastausta artikkeliin “Himottaa

  1. Voi kun kiva juttu, tervetuloa!:)
    Ja käynpä katsomassa sun blogia. Itsellänikin meinaa korvista tulla ulos ne tusinablogit, joissa postaus postauksen jälkeen esitellään jotain Ginan alerättejä (ei sillä etten itse sieltä toisinaan ostelisi).

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s