Uncategorized

Ilman otsikkoa

Näin alkuun pyydän heti anteeksi (hyvinkin) mahdollisia kirjoitusvirheitä ja outoa ajatuksenjuoksua. Sen lisäksi, että olen tajuttoman väsynyt valvomisesta ja jännittämisestä,  niin tällä hetkellä molemmat silmäni ovat turvoksissa ja nokka vuotaa vollottamisesta:( Ei sen vakavampaa kuin että ruotsin yo-koe meni ihan penkin alle ja olen todella pettynyt itseeni. Mutta Elina, taitaa olla aika taas laittaa elämässä asiat tärkeysjärjestykseen. Elämä jatkuu, vaikka ylioppilaskirjoituksista tulisi rivi ceetä ja beetä. Elämä jatkuisi silloinkin, jos kirjoituksista ei pääsisi läpi! Huomaatteko epätoivoiset yritykseni rauhoitella itseäni? Nyt muutama lohduttava sananen tekisi terää. Niisk.

Ihan yhtä runsailla eväillä en ylioppilaskirjoituksiin lähtenyt, lieneekö siinä syy epäonnistumiseen? Kuvat ovat sunnuntailta, kun olimme viettämässä Ässän mummin 80-vuotissyntymäpäiviä. Joudutte tyytymään minun pärstääni, sillä en halua julkaista kuvia muista vieraista ilman heidän lupaansa. Oli muuten supermummi leiponut täytekakun ja muut tarjottavat (lukuunottamatta voileipäkakkua) ihan itse! Ylpeänä voin kertoa syöneeni täytekakun palan ja kahvia – aivan kuin kuka tahansa vieras:)

Vähän näkyy kasvoilla väsymys. Sunnuntain vastainen yökin oli aika levoton: juhlimassa ollut isoveli piti koko taloa hereillä.

Pikkutytöt laittoivat leikit pystyyn. Minähän sovin joukkoon ihan hyvin – ainakin mieleltäni:D

Kotimatkalla

Tänään mennään näin kuvien voimalla tämä postaus, kun ei silmät meinaa pysyä enää auki ilman tulitikkuja. Ehkä elämä näyttää taas valoisan puolensa huomenaamulla. Sikeitä ja makeita unia itsekullekin!

Xx Elina

Ps. Aamusta puheen ollen, meinaan huomenna aamupalaksi keittää puuroa maitoon. Kuinka en ole ennen tajunnut, miten herkullista se on? Eihän vesipuurosta ja täyteläisestä maitoon tehdystä voi puhua edes samassa lauseessa. Lisukkeesi se ei vaadi kuin ripauksen (ja toisen) suolaa. Ja luut kiittävät (siis siitä maidosta, ei suolasta)! Nyt sänkyyn unelmoimaan paremmasta huomisesta—>

4 vastausta artikkeliin “Ilman otsikkoa

 1. Älä huoli, hyvin se on kuitenkin mennyt! Ei vielä maalailla mitään piruja seinille! <:

  Toi Ässän mummin talo näyttää joissain kuvissa ihan teidän kodilta! Ihan samallainen pohjaratkasu 😀

  Tykkää

 2. Älä murehdi siitä ruotsista! Mustakin tuntuu että nää mun kevään kirjotukset ei menny kovin hyvin, kun alan jo olla niin väsynyt kouluun. Jos se ruotsi sitä paitsi menisikin huonosti, niin ainahan sen voi vielä käydä uusimassa. Ei sitä parin vuoden päästä muista, mitä niistä kirjotuksista tuli saatua. 😉
  Tsemppiä! 🙂

  Tykkää

 3. Ihania lohduttavia sanoja:)) Jep, oon tässä itsekin funtsinut, että eihän näillä ylppäreillä niin väliä ole. Oikikseen on silti hyvät mahdollisuudet koepistekiintiössä. Ja totta tuo väsymys!
  Tsemppiä samoin sulle!:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s