Uncategorized

Aina ei voi mennä ihan putkeen

Nyt naurattaa jo viime lauantai, mutta silloin yöllä ei paljon hymyilyttänyt. Oltiin tyttöjen kanssa sovittu jo iät ja ajat sitten, että lähdetään juhlimaan Helsingin yöelämään. Tarkoitus oli vähän karistella stressiä pois ja juhlia myös minun ylppärikirjoitusten loppua. Vaikka hiukan väsytti, olin silti ihan intona lähtemässä irrottelemaan. Oltiin mietitty etukäteen jo useampia vaihtoehtoja minne mennä. Ei annettu edes rankkasateen latistaa tunnelmaa – vaikka hiuksia se kyllä kohtalaisen hyvin lässäyttikin. Laittauduin hartaasti kotona ennen lähtöä: uskaltauduin  jopa testaamaan uutta luomiväriäni. Ennen kun olen hiukan vieroksunut luomivärin käyttöä.
Kaikki ei sitten kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä. Plääh. Ravattiin kaatosateessa yökerhon ovelta toiseen: muutama oli suljettu, yhdessä ikäraja olikin yllättäen k-22, toista ei ollut enää edes olemassa. Kolmanteen jonotettiin jo (helpottuneina) sisälle, kunnes tajuttiin kysyä, mikäs ihme tapahtuma siellä oli alkamassa: reivit. Siis häh? Teknomusiikkia, kuului vastaus. Voi huoh. Ei todellakaan haluttu jäädä reivailemaan Circukseen:D Ruvettiin olemaan jo suhteellisen väsyneitä ja sitäkin märempiä, joten todettiin, ettei lauantai tosiaankaan ollut meidän päivämme. Lähdimme suosiolla maitojunalla kotiin.
Sellainen turha yölenkki Helsinkiin. Hiukan harmittaa, kun olisi ollut kiva päästä tanssahtelemaan vielä kerran ennen pääsykoekirjojen ilmestymistä. Ensi lauantaina sitä ehkä vielä ehtisi…

Tänään ja eilen olen aloitellut ennakkomateriaalien lukemista. Käytännössähän se tarkoittaa vain lakipykälien kahlaamista Finlexistä. Välillä vähän kuivahkoa hommaa, mutta silti yllättävän mielenkiintoista! Toisinaan olen kyllä ihmetellyt mielestäni aika hassuja, jopa outoja, lakipykäliä. Vai mitä sanotte seuraavista pätkistä?
*Jos kruunulla on jossakin riidassa osa, määrätköön kuninkaan käskynhaltija jonkun alioikeudessa kruunun oikeutta puolustamaan. Hovioikeudessa puhukoon sellaisissa asioissa kuninkaan asiamies. Maariidassa ottakoon perintötilallinen itse valtuusmiehen; antakoon kuitenkin veronsaajalle asiasta tiedon, jotta tämä voi, jos tarvitaan, olla perintötilallisella apuna.
*Jos joku sellaisen väärän tuomion tähden menettää henkensä tahi kunniansa, menettäköön tuomarikin pahuutensa ja ilkeytensä takia henkensä tahi kunniansa. (Aika rajua: silmä silmästä ja hammas hampaasta:D)

Tänään olen ollut jostain syystä, tai no yöllisten painajaisten vuoksi, hirvittävän väsynyt. Päivällä silmäluomet alkoivat painamaan niin paljon, että tuli otettua vajaan tunnin mittaiset päiväunet. Siis koska minä olen viimeksi nukkunut päiväunia? Varmaan joskus 6-vuotiaana! Toivottavasti yöunet paranevat, kohta ei nimittäin ole aikaa enää nokosille, kun pänttäys alkaa.
On tähän päivään mahtunut pieni, tai oikeastaan hiukan suurempi, mukava yllätys. Kävin hakemassa ruotsin yo-kirjoitusten alustavat pisteet. Paino siis sanalla alustavat: pisteethän voivat heilahdella rajustikin suuntaan tai toiseen. Kuitenkin, sensoreiden arvioitavaksi kokeeni lähti juuri ja juuri E:nä, kun verrataan siis pisteitä viime kevään tasoon. Olen enemmän kuin tyytyväinen! Minun kielipäälläni M:kin on huikea saavutus!:) Nyt tarvitsee enää jännittää matematiikkaa.
Tällaista tänään minun elämääni. Mitä teidän päiväänne on kuulunut? Joko olette kaivaneet tennarit ja nahkatakit esille?
Xx Elina

2 vastausta artikkeliin “Aina ei voi mennä ihan putkeen

  1. Jep, ei mennyt:D
    Oih ihnaa! Ehkä munkin pitäisi jo korkata uudet tennarini. Se on kyllä mahtava tunne, kun ensimmäistä kertaa talven jälkeen tassuttelee kevätkengillä:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s