Uncategorized

Supersuperpäivä

Tänään on ollut aika superkiva päivä, vaikka olenkin lähes koko päivän istunut sohvalla nokka kiinni kirjassa. Siis ei sillä, etteikö sekin olisi hauskaa;D Aamupäivästä niitä hyviä uutisia alkoikin sitten tipahtelemaan lisää!

Matikan alustavien yo-pisteiden piti tulla vasta huomenna, mutta yllättäen sainkin tänään jo viestiä opettajalta. Hiukkasen jännitti, sillä olihan matikka viimeinen (pakollinen) aineeni, josta en alustavia pisteitä ollut vielä saanut. Tavoitteenihan oli yksinkertaisesti läpipääsy: minulla ei ollut sen suurempia odotuksia. Koko lukioaika on ollut sen verran rankka, ei siis niinkään itse opiskelun, vaan omassa elämässä tapahtuneiden juttujen vuoksi, joten lakin saaminen jo on minulle tosi iso juttu. Noh, alustavia pisteitä rapsahti 53! Jos noita pisteitä vertaa viime kevään tai syksyn pisterajoihin, matematiikasta olisi tulossa L. Peukut ja varpulit pystyyn, että rajat eivät nouse, eikä pistemääräni laske!:) Lienee sanomattakin selvää, että olen tyytyväinen suoritukseeni – olen siihen E:henkin. Soitin heti tulokset saatuani äidille ja olihan mamukin ylpeä minusta!

Ihan kuin tuossa ei olisi ollut riittävästi päivän kirkastusta harmaaseen päivään (joka kyllä iltaa kohden selkeni), sain myös yllättävän puhelun. Olen lähetellyt nyt keväällä varmaan lähemmäs 30 työhakemusta, mutta mistään ei ole kuulunut mitään. Tai no olin minä siinä yhdessä haastattelussa, mutta paikkaahan en sitten saanut. Kuitenkin, en yhtään muistanut, että olin (jonain epätoivon hetkenä luultavasti) lähettänyt Järvenpään Kulmakonditoriaan työhakemuksen. Mehän ystävien kanssa luuhataan siellä harvasen viikko (lue: päivä). Nainen puhelimessa sitten täräytti, pääsisinkö työhaastikseen. Meikä tyttö oli niin puulla päähän lyöty, etten meinannut saada sanaa suustani, eikä ajatus toiminut. Kai minä sitten olen jotain sopertanut, kun kalenterissa lukee nyt parin viikon kuluttua haastatteluaika:) Toivottavasti en antanut kovin huonoa ensivaikutelmaa puhelimessa… Vaikka eihän se haastis vielä työpaikkaa meinaa, mutta kuitenkin.
Tämän postauksen kuvat ovat eiliseltä, kun (ainakin minun osaltani) polkaistiin pyörillä Ässän kanssa pieni lenkki ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Ässä teki pikahuollon pyörälleni ja kylläpä kulki hyvin! Osa kävelyteistä oli jopa putsattu jo hiekasta. Olen niiiin valmis kevääseen, lämpimiin kesäiltoihin ja auringon lämpöön<3 Seuraavalla pyörälenkillä hurautetaan kiskan kautta ja ostetaan jätskit – eilen oli vielä liian kylmä:(
Mitä kevätsuunnitelmia teillä on? Joko arskat on kaivettu laatikoista?
Xx Elina

4 vastausta artikkeliin “Supersuperpäivä

  1. Hei vähänkö hienoa että sait sinne Kulmikseen haastiskutsun!! :))vois kyllä sanoa et aika superpäivä!

    Tykkää

  2. Hahha vähän varauksella suhtaudun tohon haastiskutsuun – toivottavasti ne on huomioinut sen, että pystyn alottamaan vasta myöhemmin kesäkuussa pääsykokeen jälq 😛 Mutta positiivista, että pääsen edes haastikseen asti! Kiitti rara ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s