Uncategorized

Yhtä kevätsirkusta

Uskaltaisiko sitä jo vihdoin sanoa, että kevään lämpö on tullut ja sohjokelit ovat menneen talven lumia? Tämä vilukissa on nimittäin viime päivinä kekkaloinnut tallilla ilman takkia pelkässä trikoopaidassa ja automatka takaisin kotiin taittui ilman kenkiä, pelkillä sukilla (viime kesänä minulla oli tapana tehdä samaa, saa hyvän tuntuman polkimiin – tiedä sitten on kengittä ajo oikeasti sallittua:D). Lenkilläkin uusi pinkki Rukkan juoksutakki oli liikaa ja vastaan tuli muutama lenkkeilijä pelkillä shortseilla! Tuntuu kuin koko ruumis alkaisi pikkuhiljaa heräilemään horroksesta ja kohmeesta: lämpö tuntuu samalta kuin Jukkapojan Silkkii.

Vaikka jotenkin alitajuisesti odotan koko ajan vieläkin miinusasteita ja räntäsateita – niin siis oikeammin pelkään. Takatalvi. Tuskin se enää kuitenkaan yllättää. Kopkopkop.

Käytiin Vilperin ja Santun kanssa juoksentelemassa Vanhankylänniemessä eilen aamupäivällä. Me ei Santun kanssa kyllä hypitty renkaan läpi, mutta hauva leikki sirkuskoiraa taas pitkästä aikaa: taidot eivät olleet ruostuneet, hienosti sujui:) Vaikka mitäpä sitä ei uusien kuivattujen ankanrintapalojen vuoksi tekisi. No itse en kyllä sittenkään suostuisi renkaiden läpi hyppimään, Santtu lihansyöjänä ehkä…

Lentävä Dumbo

On taas paljon esiteltävää teille – tai paljon ja paljon, mutta muutamia uusia juttuja, joita voisin tänne iloksenne kuvailla. Eilen muun muassa tein loistavan löydön Veromodasta: 14.95e vaalean turkoosi keväthame, joka siis ei ollut alennusrätti, vaan ihan uutta mallistoa – jotain kampanjatuotteita luulisin. Värivaihtoehtojakin oli! Mutta kuten sanottu, vähän aikaa joudutte vielä odottamaan.

Ihan täydellinen sää ulkona tänäänkin! Hiukan viileätä oli nyt aamusta, kun heitin äidin asemalle: auton ikkunat olivat jäässä:< Kyllä se toivottavasti siitä lämpenee niin tarjetaan riekkua keskustassa sekä Kaisaniemen puistossa ja juhlistaa vappua. Ihana nähdä ystäviä – tai ylipäätään ihmisiä! Jotkut pitävät vappupalloja lasten juttuna, mutta jostain syystä haluaisin silti kovasti oman Hello Kitty -pallon itselleni:D Ei sitä aina – varsinkaan vappuna – tarvitse olla niin tosikko!

Mitä teidän vappusuunnitelmiinne kuuluu? Kotona vai kaupungilla? Munkkeja vai tippaleipiä? Omatekoista simaa vai kaupan valmista? Kertokaa!

Iloista ja riehakasta vappua kaikille!

Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s