Uncategorized

Kevätostoksia

Hihii. Vaikka se niin pinnalliselta kuulostaakin, niin kyllä shoppailu silti tuo (ja on aina tuonut) minulle osaltaan iloa elämään. Löysin tänään superihanan mekon ylppärijuhlien ei-niin-muodolliseen osaan, nimittäin illan baarikierrokselle Helsinkiin. Isoveljeni muuten ojensi minua tässä muutama päivä sitten: Hesaa ei ole olemassa, sen sijaan Helsinki/Stadi on. Muistakaamme siis tämä. 
Vielä en paljasta tuota jatkomekkoa, kuten en itse ylppärimekkoakaan, mutta muutamia muita ostoksia viime viikkojen ja kuukausien ajalta kuvasin tänne blogiin, kuten muutama postaus sitten lupasinkin. Olen tietoisesti vältellyt tällaisia pelkkiä ostostenesittelypostauksia: haluan pitää blogini edelleen jonkinlaisena kuvauksena omasta elämästäni ja ajatuksistani, koota arjestani kollaasia – jota on mukava vaikkapa ystävien kanssa lueskella jälkeenpäin. Nämä iänikuiset nuorien tyttöjen ”muotiblogit” lähinnä hymyilyttävät minua, vaikka tottakai on hienoa, että jokainen kirjoittaa juuri sellaista blogia kuin itse haluaa:) Kuitenkin, koska shoppailu ja vaatteet sattuvat olemaan yksi intohimoistani, on luonnollista, että ne toisinaan nousevat esiin myös täällä minun blogissani.

 Tänä keväänä turkoosi on noussut mielitietykseni. Niin raikasta ja piristävää synkän talven jälkeen, kuin uusi elämä alkaisi näin keväisin! Keveän kesähameen (joka kuvassa on vielä ryppyinen laiskuuteni vuoksi) ostin Veromodasta hintaan 14.95 ja vieläpä aivan uutta mallistoa. Lisäksi Turun reissulta toin tulijaisena itselleni pidemmän mallisen basic trikoopaidan (vaalean turkoosi, kuva vähän vääristää). Ajattelin, että se on oiva  oloasu kesäksi.

Konjakkinen, nahkainen pikkulaukku, jonka kaveriksi valitsin myös samanvärisen vyön. Pieniä ongelmia tuottaa vieläkin mustien kenkien ja ruskean laukun yhdistäminen samassa asussa, vaikka ei kai se tänäpäivänä enää ole suuri virhe – pikemminkin jopa suositeltavaa.

Vagabondin ihanat kiilakorkokengät, jotka ovat ihan mahdit jalassa ❤

Ja samanmerkkiset ihan tavalliset mustat balleriinat, jotka ovat lähes kaikkien asujen kaveri. Oli pakko ostaa uudet, kun hauveli päätti jyrsiä (jälleen!) viimekesäiset pilalle. Ihan vähän hermostuin.

Mitä kevätvaatehankintoja te olette tehneet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s