Uncategorized

Juhlajärjestelyjä

Uskon vasta sitten, kun lakki on päässäni, että olen todella ylioppilas. Nyt kuitenkin olen jo aika luottavaisin mielin, sillä viralliset tulokset saapuivat eilen lukiolle ja tietenkin olin heti haukkana paikalla tiedustelemassa niitä, heh. 

Laskeskelin tiistai-iltana täällä kotona jo paniikissa kompensaatiopisteitä ja kuvittelin pahimpia mahdollisia skenaarioita. No, eihän siihen loppujen lopuksi olisi ollut tarvetta, vaan tavalliseen tapaani hiukan ylireagoin. Ylioppilastodistukseni rivi näyttää nyt sitten tältä: LLEMCC – ja olen tyytyväinen. Äidinkieli jäi kaksi pistettä vajaaksi eximiasta, vaikka itse kokeet menivätkin todellakin päin pyllyä, olisin siis pystynyt paljonpaljon parempaan suoritukseen. Joten tuollaisella epäonnistuneella suorituksella vahvasta ämmästä pitää olla iloinen. Muistanette varmaan tekstitaidon jälkeisen avautumisen täällä bloginkin puolella, itkin valehtelematta kolme päivää putkeen.
Facebookissa vitsailin jo, ettei niitä viittä kakkua turhaan tilattu, hah. Äidillä kun tuntuu olevan ainainen fobia siitä, että ruoka loppuu kesken. Hänen puolustuksekseen voin kuitenkin sanoa, että kaksi viidestä ovat pienempiä juustokakkuja ja ainoastaan kolme suurempaa ovat täytekakkuja. Mielestäni juhlia on mukava järjestellä ja suunnitella. Kuten arvata saattaa, olemme äidin kanssa ottanee teemaväriksi vaaleanpunaisen ja valkoisen, jonka mukaisia askartelemani koristeetkin ovat. Aivan sattumalta eilen ilmestyneessä Kodin Kuvalehdessä oli niin minun näköisiäni kattauksia ja koristeluehdotuksia, että melkein voisi luulla toimittajien varastaneen ne meiltä (=minun päästäni):D

  
Olemme tilanneet pitopalvelun huolehtimaan tarjottavista, sillä ei tule kysymykseenkään, että alkaisimme itse leipomaan kakkuja ja värkkäämään piirakoita – emme ole äidin kanssa sen enempää viher- kuin jauhopeukaloitakaan, heh. 

Tarjottavat:

-Kanasalaatti
-Kinkku-pastasalaatti
-Fetasalaatti (kasvissyöjiä vieraiden joukossa)

-Kinkkupiirakka
-Lämminsavulohipiirakka
-parsakaali-fetapiirakka  + patonkia ja levitettä

-Karjalanpiirakat ja munavoi (äidin suvun perinne)

-Suklaamoussekakku (äidin toivomus)
-Kinuskikakku (minun toivomus)
-Vadelmakakku (kuulemma pakko olla)
-Pienempi juustokakku x 2

-Kahta lajia pikkuleipiä

Miltä kuulostaa? Kuinka muiden ylioppilaiden juhlajärjestelyt sujuvat?:-)

2 vastausta artikkeliin “Juhlajärjestelyjä

  1. Hah, mä oon niin koukussa sun blogiin 😀 Heti ensimmäisenä kun avaa koneen on pakko tulla katsomaan olisko elina päivittänyt jotakin. Mä oon niin fani <3
    Onneksi olkoon tulevalle ylioppilaalle ja onnittelut aivan upeasta rivistä!
    Teillä on muuten tosi hyvännäköinen ruokalista. Toivottavasti mäkin ehdin maistelemaan 😉

    Tykkää

  2. Hah oikein! Ja kiitos paljon<3 Ei huolta, jos et jostain syystä ehdi lauantaina, sunnuntaina on takuulla jäljellä vielä;D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s