Uncategorized

Puuttuuko valmistujaislahja ystävälle?

Tai serkulle? Tai kenties rippilahja siskolle? Vai haluatko muuten vain piristää sinulle tärkeää henkilöä, mutta et ole keksinyt millä?
Hyvä, joskin joskus hieman riskialtis, lahjaidea on ostaa koru: käteen, kaulaan, nilkkaan tai korviin. Meille opiskelijoille lahjan hankinta tuottaa usein päänvaivaa – nimenomaan budjetin näkökulmasta. ”Käytettynä” ostettu lahja on ekologinen, kukkarolle suopeampi ja usein aivan yhtä hyvä vaihtoehto kuin uutena kaupasta ostettu.
No niin, tämän mainospuheen siivittämänä tarjoan teille oman lahjaideani:

Itselläni käyttämättömänä kaapissa (Sinua) odottanut soma, yksinkertainen ja keveä kaulakoru, design Liisa Vitali. Ole nopea ennen kuin joku nappaa sen huutonetistä;) Hinta neuvoteltavissa. 
Ja tosiaan ihan sen takia myyn, sillä on ikävää, kun se lojuu kaapissa käyttämättömänä (aina ne lahjat eivät mene aivan nappiin, vaikka ajatushan on tärkein…)

2 vastausta artikkeliin “Puuttuuko valmistujaislahja ystävälle?

  1. Aivan ihana koru ! Millä nimellä se on Huuto.netissä?
    Eikai kukaan ole sitä vielä itselleen huutanut?
    Tykkään tuosta nimittäin ihan älyttömästi ja haluaisin sen itselleni 😀 paljonko muuten ovat postikulut? Asun Espoossa.

    Tykkää

  2. Ei ole vielä mennyt, vaikka kyselyitä on ollut:) Laitapa mulle sähköpostia elina_tarvainen@netti.fi, niin voidaan sopia hinnasta ja postikuluista – ehkä yksinkertaisempaa niin kuin huuto.netin kautta? Jos liikut esimerkiksi Helsingin keskustassa, voin tuodakin sen ihan henk.koht, kun siellä päin käyn:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s