Uncategorized

Löysä lauantai

Toisilla on kevätväsymystä tai syysmasennusta, mutta minulla taitaa olla kesäväsyä. Olen ollut todella löysällä tuulella ja olo on ollut vetämätön, enkä tällä kertaa voi laittaa kaikkea allergialääkkeiden piikkiin. Eilen jouduin kehä kolmosella ajellessani aamutuimaan oikeasti läpsimään itseäni poskille, jotta silmät pysyivät auki – tulitikkuja kun ei tullut mukaan käsilaukkuun. Voi tietysti olla, että ylppärijuhlaväsymys iskee vasta nyt, heh. Tai sitten olen vain tainut paahtaa taas ylikierroksilla kaikkien työjuttujen kanssa. En liene ainoa väsynyt kesälomalainen?
Paitsi, että en ole kohta enää kesälomalainen, vaan ihan kokopäivätyöläinen. Onnistuin nimittäin vihdoin nappaamaan täyspäiväisen työn kesäksi ja voin sanoa, että riehakkaampaa ja kesäisempää työympäristöä saa hakea! Hotdogeja, jätskiä, hattaraa, pehmistä, hamppareita… Joko arvaatte?

Barcelonan matkaa jouduimme äidin kanssa siirtämään elokuulle, mutta viikon päästä lähden risteilemään Tukholmaan ja muutamia muitakin pieniä kesämatkoja on tiedossa. Mielestäni kesä ei ole kesä, jos ei ainakin kerran pääse johonkin kesäteatteriin. Viime kesänä olin katsomassa Suomenlinnassa Ronja Ryövärintytärtä ja Turussa Blondi-musikaalia. Molemmat olivat superhyviä ja odotukset tälle kesälle ovat korkealla! Mikä teidän mielestänne on juttu, jota ilman kesä ei tunnu kesältä? Auringon ja mansikoiden lisäksi tietysti. Ja Pepsi Maxin.
❤ Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s