Uncategorized

Serkku ja sen serkku

Viime sunnuntaina emme antaneet serkkuni kanssa ilman häiritä suunnitelmiamme, vaan suuntasimme Linnanmäelle hienoisesta tihkusateesta huolimatta (junassa Tiksin kohdalla olin jo vaipumassa masikseen, kun vettä tuli kuin saavista kaataen..). Olin luvannut viedä serkun hurvittelemaan laitteisiin, kun kerta alennuksella pääsee. Tai no, oikeammin juttu taisi mennä niin, että minä katselin alhaalta, kun hurjimus pisteli menemään Ukossa. Perustelin pelkuruuttani sillä, että minulla on vielä monta vuotta aikaa kasvaa yhtä rohkeaksi kuin hän, haha.

Muutenkin oli hurjan kiva päivä, ihanaa jutskailla ja vaihtaa kuulumisia monen vuoden jälkeen. Aloitettiin aluksi hieman rauhallisemmin ja testattiin Jenkkilästä rantautunut jugurttijäätelöhässäkkä eräässä kahvilassa. Sitähän mainostetaan terveellisempänä herkkuna: pehmisjäätelöstä osa on korvattu jugurtilla ja lisäkkeeksi annokseen saa valita esimerkiksi ananasta, mysliä, hunajaa, suolapähkinöitä, hilloja tai marjoja. Hehheh, itse en ainakaan maistanut mitään eroa normisoftikseen. Siis tosi hyväähän se oli, mutta ei sitä nyt ihan terveysruokana voi pitää. Minulle ainakin se oli tarpeeksi makeaa ihan tavalliseksi herkutteluksi:D Valitsin omaan annokseeni muromysliä ja metsämarjahilloa, serkku taas suolapähkinöitä ja hunajaa. Onko kukaan muu maistanut?

Tosiaan, kun olimme roikkuneet laitteissa tarpeeksi ja metrilakuostoksetkin oli tehty, suuntasin itse vielä työvuoroon. Meitä oli serkkuni kanssa onnistanut todellakin ilman suhteen: laitteissa riekkuessamme aurinko melkein pilkisteli pilvien takaa. Iltaa kohden sää kuitenkin huononi ja töissä oli aika lailla hiljaista. Muutama sinnikäs kävi kaatosateessa ostamassa lämmikkeeksi vohvelin ja kahvia. Meillä työntekijöillä jäi rutkasti aikaa jutusteluun ja vähän myös hassutteluun, haha. Toisaalta oli aika tunnelmallista iltamyöhäisellä Linnanmäellä, kun sadepisarat ropisivat kattoon, oli lähestulkoon pimeää ja kaikki valot (myös ne kummistusjunan) loistivat synkkää taivasta vasten. Kaiken kruunasi se, että maailman paras äiti oli auton kanssa pääporteilla odottamassa väsynyttä työläistä puoliltaöin:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s